Bel mij terug

Vakcentrum
Blekerijlaan 1
3447 GR Woerden
T. 0348 41 97 71
F. 0348 42 18 01
info@vakcentrum.nl
Uw telefoonnummer *
Uw naam *
Onderwerp *
Waar wilt u het over hebben?

* Dit zijn verplichte velden

×

Main NavigationHet Vakcentrum

Het Vakcentrum is dé brancheorganisatie voor zelfstandige detaillisten in de foodsector en de fast moving consumer goods. Met passie voor zelfstandig ondernemerschap behartigt het Vakcentrum de collectieve en individuele belangen van haar achterban.

Kenniscentrum
Het Vakcentrum dient als kenniscentrum voor alle aspecten waarmee zelfstandige ondernemers in hun bedrijfsvoering te maken hebben. Via het maandelijkse magazine, de website en de e-mailnieuwsbrief worden leden direct op de hoogte gebracht van actualiteiten omtrent nieuwe wetgevingen, fiscaliteiten, personeelszaken, de cao, HACCP-vereisten, veiligheidsmaatregelen, duurzaamheid etc.

Onafhankelijk advies
Ondernemers die ergens tegenaan lopen of met een prangende vraag zitten, zijn bij het Vakcentrum aan het juiste adres. Onze deskundige en onafhankelijke adviseurs helpen zelfstandigen graag verder bij vraagstukken over o.a. personeelsaangelegenheden en de invulling van wet- en regelgevingen. Daarnaast kunnen zelfstandige ondernemers onze juridische en bedrijfseconomische adviseurs ook inschakelen voor gedegen begeleiding bij gecompliceerde kwesties. Klik hier voor meer informatie.

Lobbyactiviteiten
Het Vakcentrum voert lobbyactiviteiten uit om de positie van zelfstandige ondernemers te verstevigen. Zowel op nationaal als op Europees niveau maakt het Vakcentrum deel uit van diverse relevante netwerken. Naast haar eigen activiteiten werkt het Vakcentrum ook nauw samen met koepelorganisaties, zoals MKB-Nederland, het CBL, Detailhandel Nederland en the International Federation of Grocers’ Associations.

Door jarenlange ervaring weet het Vakcentrum welke maatregelen waar bepleit moeten worden. Daar handelen wij ook naar: onafhankelijk, deskundig, betrokken en ondernemend.