100% puur druivensap
Schulp Druivensap
is verkrijgbaar in 750ml en 200ml flessen. Net als alle
andere sappen van Schulp is dit 100 procent puur
vruchtensap, zonder toevoegingen als suiker, geur-, kleur-
of smaakstoffen. Om tot de beste kwaliteit te komen wordt
voor dit sap gebruik gemaakt van de druivenrassen Merlot,
Sangiovese en Lambrusco. Donkerrode kleur, zacht zoete
smaak.
Schulp Vruchtensappen, stand 248
Apero Camembert
Een bijzondere nieuwe
droge worst delicatesse. In de vorm van een rond kaasje, is
dit een droge worst gemaakt van Livar varkensvlees en een
subtiele hint van camembert. Na een aantal weken rijping
ontstaat een delicate smaak. Heel feestelijk in puntjes te
serveren.
Foodimpuls, stand 286
Baileys-karamel
CaramelZ Baileys waar
velen al langer op wachten. Heerlijk van smaak, superzacht
van structuur en textuur. CaramelZ Baileys laat zich
heerlijk mengen met verse kaas om te dienen als
Brie-vulling. Past bij de meest uiteenlopende desserts: wat
vind je van een tiramisu met Baileys? Of roer de CaramelZ
door je koffie!
Caramelz, stand 39
Bier van lokaal gerstemout
Bier met
als basis in Noord-Nederland lokaal verbouwde gerstemout. De
gerst is gezaaid, geoogst en vermout door en voor de leden
van Coöperatie Graanrepubliek. Bij het nemen van de
eerste slok, proef je de verschillende soorten graan. De
Groningse gerstemout is smaakvol aanwezig, en zetten we
kracht bij door het gebruik van tarwe.
Graanrepubliek, stand 33
Bio fruitspreads
Yaka Fruit Spreads
gebruikt mango en ananas als de basis van de Fruit Spreads.
Alhet fruit komt uit Ghana en is bio-gecertificeerd. We
produceren het eindproduct in onze faciliteit in Accra. Het
exotisch fruit geeft de Fruit Spreads een rijke smaak,
waardoor er 50 procent minder suiker in zit vergeleken met
jam.
Yaka Foods, stand 12
Biologische barbecuesaus
Curtice
Brothers wilde terug naar de basis, ketchup zonder
toevoegingen en door het gebruiken van verse Toscaanse
tomaten is zelfs suiker bijna overbodig. Al vijf jaar op rij
krijgen ze een Great Taste Award voor hun sauzen. Dit
voorjaar hebben ze hun assortiment uitgebreid met een
Biologische Smoked BBQ saus. Exclusief voor de
speciaalzaak.
Mont Blanc Foods, stand 35
Biologische mosterd
Het eerste
eigenmerk product van Coöperatie Graanrepubliek; een
biologische mosterd die tot stand is gekomen doordat de hele
keten de handen ineen heeft geslagen. Pittig, kruidig en vol
zoals ze dat al eeuwen in Groningen gewend zijn.
Graanrepubliek, stand 33
Biologische pesto
Alce Nero gebruikt
alleen de originele pure biologische ingrediënten. Met
dat als basis hebben ze een mooie lijn ontwikkeld met
onderscheidende smaken, zoals artisjokken - en courgette
pesto. Sinds eind 2022 exclusief bij Mont Blanc Foods.
Mont Blanc Foods, stand 35
Bomba - Ultimate taste paste
Creëer de ultieme smaak in je gerecht met slechts een
kneepje van onze smaakpasta's. Geïnspireerd en
gebaseerd op de wereldkeukens helpen we je om die typische
regionale smaak op een eenvoudige manier aan je gerecht toe
te voegen. Bomba! is een natuurlijke, veganistische,
kant-en-klare saus die met slechts een kneepje op 5
verschillende manieren kan worden gebruikt: smeren, koken,
dippen, sauzen, soepen.
Taste#5, stand 158
Bruschetta uit Altamura
Uit Altamura,
Puglia, Zuid-Italië komt een nieuw brood, de Bruschetta
di Altamura. Gemaakt van het meest lekkere brood ‘Pane
di Altamura’. Deze bruschetta heeft een geregistreerde
naam én PDO. Gesneden en besprenkeld met de lekkerste
extra vergine olijfolie en oregano, en verpakt in een
handige plastic bak die zo op tafel gezet kan worden.
MariCase, stand 230
Chili pastes
Yaka Chili Pastes zijn
gebaseerd op traditionele West-Afrikaanse recepten, en komen
in vier verschillende smaken: Mild, Medium, Hot en Extra
Hot. De Chili Pastes zitten vol met sterke West-Afrikaanse
smaken van chili, gember en knoflook. Hierdoor kunnen we het
zoutgehalte minimaliseren! Yaka werkt met boeren in Ghana en
produceert in de eigen faciliteit in Accra.
Yaka Foods, stand 12
Compacte snijmachine
De I-RON COLOR
snijdt moeiteloos vleeswaren, kaas, groenten en fruit
flinterdun. Kies met de traploze snijdikteregeling jouw
ideale dikte. De perfecte match voor de hobbykok of een
kleine professionele keuken. Dankzij het ingebouwde
slijpapparaat blijft de I-RON vlijmscherpe resultaten
leveren. State-of-the-art technologie in een compact
jasje.
Bodart Bamix BV, stand 250
Crostini uit Altamura
Uit Altamura,
Puglia, Zuid-Italië komt ook de innovatieve
‘Crostini di Altamura’; in stukjes gesneden
brood uit Altamura met extra vergine olijfolie en oregano,
om te combineren of te dippen. Er worden geen
conserveringsmiddelen en toevoegingen voor gebruikt en het
is extra lang houdbaar. Een gezonde snack voor ieder
moment.
MariCase, stand 230
Drie sterren biologische kaas
Een
biologische kaas, maar dan volgens de allerhoogst haalbare
normen. De koeien krijgen meer ruimte om natuurlijk gedrag
te vertonen en er is aandacht voor het milieu, zoals een
rijker grasland en lokaal voer. De melk van deze boeren met
het drie sterren Beter Leven keurmerk wordt apart opgehaald
en verwerkt tot deze Bastiaansen kaas.
Vandersterre, stand 117
Droge worst pepernoot
Droge worst op
smaak gebracht met kruiden die normaal gesproken gebruikt
worden voor pepernoten. Verpakt in de unieke verpakking van
Dreug die wel erg veel op een sinterklaasmijter lijkt. Velen
zullen deze verrassend goed smakende worst alleen al uit
nieuwsgierigheid meepakken.
Dreug, stand 7
Duurzame cola
Cola is zeer vervuilend.
Kill Kola trekt daarom ten strijde tegen de grootste
smeerlap in de frisdrankindustrie, tegen onnodige
verpakkingen en nutteloze transportkilometers. In plaats van
afval te creëren, ruimt deze Kola op! Met een pittige,
duistere smaak van reststromen doet Kill Kola een gooi naar
de hoogste zetel in het rijk van de frisdrank.
Roze Bunker, stand 23
Eminence
Grise - Tradition Jersey
Een nieuwe kaas binnen het Eminence Grise concept: Jersey
kaas van Nederlandse makelij, tot in perfectie afgerijpt in
een Franse, ondergrondse affinageruimte. Unieke melk van
unieke Jersey koeien, wordt in Nederland bereid tot unieke
kaas, en vervolgens op unieke wijze gerijpt in Frankrijk.
Dit alles zorgt voor een unieke smaak en unieke uitstraling.
Een redelijk uniek product, niet?
Can der Heiden Kaas, stand 34
Finamill
Finamill is een elektrische
peper, zout en kruidenmolen in één met
verwisselbare pods. Door middel van een eenvoudige,
vooruitstrevende handeling kunnen de pods verwisseld worden.
Finamill heeft wereldwijd verschillende prijzen gewonnen op
het gebied van innovatie en design en is een noviteit die je
niet mag ontgaan.
O-K-Import, stand 17
Franse saucisson
met Kruidnagelkaas
Waar Franse traditie en een typische Nederlandse smaak
perfect samenkomen. Dat is hoe wij deze noviteit willen
omschrijven. Een unieke smaakcombinatie die je smaakpapillen
betovert. Proef de perfecte balans tussen kruidnagel, romige
kaas en aardse komijn.
De Worst Groothandel, stand 249
Glutenvrije cannoli
Glutenvrije
Siciliaanse cannoli van Etna Dolce. Dit product is vanaf
september op de markt, is helemaal nieuw en verkrijgbaar in
zestien verschillende smaken. Gemaakt onderaan de vulkaan de
Etna op het eiland Sicilië. Buiten de koeling houdbaar
met een tht van 10 maanden.
GustoNL, stand 202
Glutenvrije graansoort
Fonio is een
traditioneel West-Afrikaans graan dat onder 'Lost Crops'
wordt gecategoriseerd. Fonio is glutenvrij,
nutriëntrijk en duurzaam om te verbouwen. Yaka werkt
met een organisatie in het noorden van Ghana voor het
verbouwen en produceren van Fonio. De organisatie biedt
hiermee werk aan 5000 lokale vrouwen.
Yaka Foods, stand 12
Griekse paprikadip
De Granoliva Feta
gegrilde paprikadip is een Griekse dip met 36 procent
Griekse yoghurt, 30 procent gegrilde paprika en échte
fetakaas. Munt geeft de dip een frisse toets. Een
échte Griekse klassieker. Combineer met tzatziki,
olijvenmix en frisse dolmas voor een heerlijke Griekse
mezze-schotel. Verrassend voor de borrelplank!
Granoliva, stand 222
Handgemaakte chocozoen
Heerlijke
ambachtelijke premium chocozoen! Handgemaakte zachte vanille
marshmallow op een laagje amarettoganache gedompeld in
melkchocolade en afgewerkt met witte chocolade vermicelli.
Ca. 30g per stuk.
The Finest in Chocolate, stand 403
Herman's groente marinade
Vlees, vis,
wild en kip worden reeds jaren gemarineerd. Nu nieuw:
Marinade voor groenten ! - de nieuwe tapas trend - vegan
voor maaltijd en bbq - revolutie op de agf afdelingen en
imago vergroting - 3 smaken: kerrie, knoflook en kaas ! -
onweerstaanbaar lekker en volop varieren - op bbq, tosti
apparaat, grill plaat en koekepan te bereiden - gekoeld en
vers product
SPANISH PRODUCTS import, stand 152
Kerst-balsamico
Zo kruidig, zo
fluweelachtig en divers - deze balsamico azijn hoort op elk
verlanglijstje. Zacht en romig, doet denken aan rijpe,
donkere pruimen en de lekkerste gluweinkruiden: kaneel,
kardemom en steranijs. Voor een aangenaam wintergevoel in je
mond. Ook verkrijgbaar in 40ml: leuk te combineren in een
kerstpakket.
Wajos, stand 433
Kruidenthee voor Pasen
Happy Easter
van Natural Temptation is een verfrissende, biologische
kruidenthee met eucalyptus, limoen en een beetje gember. Een
perfecte thee voor bij de paasbrunch.
Natural Temptation, stand 22
Kruidig kaas-alternatief
Max &
Bien, 100% smeuïg, 100% plantaardig. Ambachtelijk en
met liefde bereid door echte kaasliefhebbers. De Max &
Bien kaas-alternatieven zijn gemaakt op basis van aardappel
en kokosolie. De Max & Bien Kruiden & Knoflook met
Provençaalse kruiden en een hint van knoflook is
lekker smeuïg en vol van smaak.
Vandersterre, stand 117
Kruidige duinkaas
De kruidige, iets
pittige smaak van de venkel en klaver is in harmonie met de
heerlijke, wilde knoflooksmaak van daslook. Een
onderscheidende kaas, die het op iedere borrelplank goed zal
doen én goed is voor het landschap. ‘Brabantse
Duinkruiden’ wordt bereid met loeiverse melk van de
Duinboeren. De volle en rijke melk vormt de basis voor deze
bijzondere kaas.
Brabants Duingoed Kaas, stand 1
Likorette van koffiebessen
Cascarino
is een likorette gemaakt van koffiebessen. Het heeft een
alcoholgehalte van 14.5%Vol en een unieke smaak met tonen
van gedroogd (tropisch) fruit.
De Kleine Distilleerderij, stand 18
Likorette van schapenmelk
Ambachtelijk
gestookte likorette met biologische schapenmelk van De
Zeekraal, heerlijk romig in de smaken naturel, karamel,
limoen en cranberry. Puur met een ijsklontje, bij de koffie
of in een ijscoupe.
De Zeekraal, stand 3
Lokale adventkalender
De origineelste
adventkalender voor lokale lekkernijen. Een vakje met
nootjes, een vakje met nougat, een vakje met chocolaatjes,
een sapje en misschien tot en met 5 december iets van
marsepein of pepernoten. Lokaal bier mag natuurlijk ook,
maar daar heeft Jongeneel Verpakkingen een speciale
bierkalender voor. Een origineel cadeau.
Jongeneel Verpakkingen, stand 270
Manchego-chips
Heerlijk knapperige
chips met Manchego-smaak! Kwaliteit, traditie, kunst en
passie zijn de ingrediënten van deze aardappelchips,
die, samen met de beste natuurlijke ingrediënten,
resulteren in extra knapperige gebakken chips met een
onweerstaanbare smaak.
Quillo Chips, stand 438
Naslagwerk vleeswaren
Het boek 'Worst
- vleeswaren - specialiteiten' biedt producthistorie,
bereidingstechnieken en culinaire beschrijvingen,
ondersteund met foto’s van de meest bekende worst,
vleeswaren en specialiteiten. Een kennis- en inspiratiebron
voor verkopers in slagerijen, specialiteitenwinkels en
horeca. Ook geschikt als relatiegeschenk.
Paul van Trigt, stand 30
Naturoma - the culinary sauce
Naturoma
is een smaakversterker op basis van natuurlijke &
herkenbare ingrediënten. Het basis ingrediënt:
champignonextract, wat hoog is in umami, gecombineerd met
tomaat, wortel en ui geeft Naturoma een veelzijdige
culinaire basis. Je kunt deze smaakmaker gebruiken om
gerechten met een paar druppels af te maken. Daarnaast kun
je deze culinaire saus ook gebruiken als kookingrediënt
in vlees(vervangers), sauzen, dipsauzen, stoofschotels en
nog veel meer.
Taste#5, stand 158
Nieuwe collectie olijfolies te personaliseren
Lokale kwaliteitsproducten! Bottelen, etiketteren, licht
administratief werk, verzendklaar maken wordt gedaan door de
medewerkers van Promen. Dit samenwerkingsverband van zeven
gemeenten geeft uitvoering aan de Participatiewet en
begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar en
tijdens het werk. Zo draagt Flor y Sabor ook een steentje
bij aan de ontwikkeling van de medewerkers van Promen en aan
de maatschappij.
Flor Y Sabor, stand 42
Nieuwe verpakkingsfolie
Een van de meest door ons gesneden en verpakte populaire
stukjes kaas, (125 grams, 1/2 plat stuk) is nu ook leverbaar
in andere type krimpfolie. Een combinatie van transparant en
een zwarte ondergrond, waardoor de kaas nog beter
uitkomt.
Kaasall-in, stand 116
Opvallend verpakte pasta
Deze
Italiaanse pasta – fusilli napoletani – is
verpakt in een bijzondere verpakking met zichtvenster. De
naam: Good Hair Day Pasta.
Greenomic Delikatessen, stand 234
Pastasaus met rozemarijnworst
Na de
bekroonde pastasaus met venkelworst, brengt Brandt &
Levie nu een pastasaus met rozemarijnworst, olijf en tomaat.
Deze saus is wederom kindvriendelijk, niet pittig en door
onze kids beoordeeld met twee duimpjes omhoog. Een
kritischer testpanel bestaat niet.
Brandt & Levie, stand 210
Platè Vino Banana
Wijn
innovatie in ons wijn theater. - het nieuwe frisse genieten
- 100% natuurlijk - noviteit voor wijn-kaas specialist -
zachte, droge witte wijn - exclusief product - van
Canarische eiland bananen geproduceerd - exclusief bij
Spanish products import - gratis proeven bij stand 152 -
12,5 % alcohol, drink temperatuur 6-8 graden - harmonieus en
aromatisch op ieder moment
SPANISH PRODUCTS import, stand 152
Pomace olijfolie
Onze pomace olijfolie is gemaakt van de verse pulp die
overblijft na het persen van onze extra vierge olijfolie. We
verhitten de pulp tot 60°C, extraheren de ruwe pomace
olijfolie en raffineren het – zonder chemische
processen. Een 100 procent puur en natuurlijk product
waarbij niets van de originele olijf verloren gaat dus.
Gkazas, stand 20
Revolutionaire knoflooksnijder
Ontdek
de Garlicmaster: nu Beschikbaar voor Retail,
Relatiegeschenken en Kerstpakketten! Transformeer het
bereiden van knoflook met de innovatieve Garlicmaster. Hak
moeiteloos knoflookteentjes, gember en noten. Snel, geurvrij
en veelzijdig. Het perfecte culinaire geschenk. Ervaar
vandaag nog de revolutie in keukengemak met de
Garlicmaster!
The Garlicmaster, stand 204
Salami in bijenwas
Salami van het
Piemontese Zwarte Varkensras; gecoat met bijenwas. Een oude
traditie die op het platteland werd gebruikt toen er nog
geen moderne methoden waren om voedsel te conserveren.
Bijenwas creëert een natuurlijke coating die de salami
beschermt en biedt een product dat altijd zo goed is als
vers gemaakt. Met fantastische nasmaak van honing.
Naturalia, stand 110
Sambal voor de borrelplank
Sambal
opnieuw geïntroduceerd als een overheerlijke
delicatesse van een pepermelange. Een pittige delicatesse
voor bij een borrelplank met kaas, worst en fruit. De
vindbaarheid wordt versterkt door kleurcode en gemakkelijke
benaming.
Sambalmeisje, stand 283
Sambalkaasfondue
De Sambalkaasfondue
van Kaasfondue in Blik is gemaakt van Nederlandse
boerderijkazen in combinatie met Zaanse Sambal. Deze
ambachtelijke sambal is een echte smaakmaker en vormt een
mooie, pittige combinatie met de jonge, jong belegen en oude
boerderijkazen. Vol van smaak en met flink wat pit.
Kaasfondue in blik, stand 21
Sap als geschenk
Blauwe Parelsap van
De Sapsommelier biedt een ware smaakbeleving van Nederlandse
bodem. Het fluweelachtig sap bestaat uit appel, peer en de
krachtige blauwe bes. De trend: blauwe bes, alcoholvrij,
vegan en vrij van toevoegingen. Mooi als geschenk, chique
gebotteld voor de feestdagen.
De Sapsommelier, stand 16
Schotse caramel wafer
Al in 1890 werd
de familiebakkerij Tunnock's opgericht in het plaatsje
Uddingston in Schotland. Inmiddels is het een iconisch merk
en het wordt tijd dat ook wij in Nederland van hun
fantastische producten kunnen genieten! De Caramel Wafer
Biscuits bestaan uit vijf lagen wafels en vier lagen
karamel, omhuld met melkchocolade. Per stuk à 30 g
verpakt.
Brauer Food, stand 114
Schotse teacakes
Het merk Tunnock's
bestaat al sinds 1890 en is in Schotland inmiddels een
iconisch merk. Teacakes zijn een echte traktatie en heerlijk
bij koffie, thee of gewoon tussendoor. Het is zachte
marshmallow op biscuit geheel omhuld met melk- of pure
chocolade. Per stuk à 24g verpakt.
Brauer Food, stand 114
Slimme chipszak
Met een simpele
handomdraai is de linker onderkant van de chipszak van
Hoeksche Hoeve te verwijderen zodat de laatste, smaakvolste
kruimels makkelijk uit de zak komen. De unieke Flavor Saver
technologie zorgt ervoor dat niets van de heerlijke smaak
van Hoeksche Chips verloren gaat.
Hoeksche Hoeve, stand 24
Ta'im
(H)eerlijke vissaus uit de Noordzee
Traditioneel bereide vissaus van duurzaam gevangen vis uit
de Noordzee. Pure vissaus, zonder toevoegingen,
ongepasteuriseerd en maar liefst 12 maanden gerijpt. En dat
proef je. Ta’im is ook verkrijgbaar in de heerlijke
smaakvarianten: umami, zoet, horsmakreel en Thaise
dipsaus.
Ta'im vissaus, stand 155
Veganistisch alternatief voor honing
Het veganistisch alternatief voor honing is Flora Zoet! De
melange van verschillende stropen, verbena en citroenolie
geeft een heerlijke smaak; een lekker veganistisch
alternatief voor honing. Het is toepasbaar in warme dranken
als thee, koffie, plantaardige chocolade- en anijsmelk en
koude dranken. Een aanvulling op plantaardige yoghurt, ijs
en desserts.
Imkerij de Traay, stand 148
Verpakkingslijn met nieuwe kleuren
Vanwege het grote succes van onze basis verpakkingslijn,
geschikt voor kerst- en relatiegeschenken, hebben wij deze
uitgebreid met twee nieuwe kleuren op basis van de huidige
trends. Het assortiment is uitgebreid met een nieuwe type
verpakking voor een wedge-stukje kaas leverbaar met een
bijpassende sleeve.
Kaasall-in, stand 116