Vakbeurs Foodspecialiteiten 2016: meer aanbod en meer variatie

Op dinsdag 27 en woensdag 28 september 2016 vindt in Expo Houten de Vakbeurs Foodspecialiteiten plaats; de grootste Nederlandse beurs op het gebied van kaas en delicatessen.

Ook dit jaar is er weer een bijzonder en gevarieerd aanbod van Nederlandse en buitenlandse producten. De beurs is beide dagen geopend van 11.00 tot 22.00 uur.

Noviteiten

Ruim 200 exposanten bieden een keur aan producten en diensten en de bezoeker kan zich een beeld vormen van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Alle noviteiten (producten die na 1 januari 2016 zijn geïntroduceerd) worden bovendien getoond in een aparte noviteitenstand. Bezoekers die de beursapp downloaden, kunnen zelfs een speciale noviteitenroute volgen. Samen met de AGF Detail, die gelijktijdig plaatsvindt in hal 3, biedt de Vakbeurs Foodspecialiteiten dan ook alles wat een winkelier nodig heeft om zijn zaak up-to-date te houden.

Groter beursoppervlak

De Vakbeurs Foodspecialiteiten wordt ieder jaar groter. In 2016 is de beurs ook weer ruim 500m 2 groter dan vorig jaar. Dat betekent nóg meer aanbod en nóg meer variatie voor bezoekers!

Beursnummer

In de augustus-uitgave van VakcentrumNieuws zullen we uitgebreid stilstaan bij de Vakbeurs Foodspecialiteiten. En houd ook vakblad Lekkernijver in de gaten. Rond 15 september 2016 verschijnt de speciale beursuitgave.

 

www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl

Terug naar het nieuwsarchief