Provinciewinnaars ZO²Z Award 2017-2018 bekendgemaakt

De provinciewinnaars van de ZO²Z Award 2017-2018 zijn vandaag bekendgemaakt. De lustrum-editie kende een recordaantal deelnemers van bijna 200 zelfstandige supermarktondernemers.

Ondernemerschap
In de eerste ronde van de wedstrijd stonden de elementen ondernemerschap, werkgeverschap, klanten, assortiment en innovatie centraal. Deze elementen werden onderzocht door onafhankelijk onderzoeksbureau Panteia. Net als bij voorgaande edities werden de resultaten van dit onderzoek aangevuld met medewerkers- en klantentevredenheidsonderzoeken. Alle provinciewinnaars hechten veel waarde aan de input van medewerkers en klanten.

Visie
Nieuw in de lustrum-editie was de Locatus locatiescan, waarbij de ondernemer een unieke blik op zijn of haar winkelgebied in 2025 kreeg. Daarnaast kregen alle deelnemers een persoonlijk ambitiegesprek, waarbij de visie op het eigen ondernemerschap centraal stond.

Competitie
De twaalf provinciewinnaars strijden verder voor de titel Beste zelfstandige supermarktondernemer van Nederland. Daarvoor nemen zij op 28 maart onder professionele begeleiding een pitchvideo op. Medio april maakt het Vakcentrum de landelijke top-3 bekend. Op woensdag 10 mei wordt op de Dag van het Vakcentrum bekend gemaakt welke ondernemer naar huis gaat met de prestigieuze ZO²Z Award.

Zelfstandig Ondernemer Onderscheidt Zich

Alle Provinciewinnaars ZO²Z Award 2017-2018:

Landkaart A3 provinciewinnaars ZO2Z-01-01
Provincie Ondernemer  Plaats     Formule
Friesland    Pieter Bijlsma  Gorredijk Albert Heijn
Groningen Froukje Sloot Stadskanaal Jumbo
Drenthe Sietze Koetsier Ruinerwold Coop
Overijssel Michel Wallerbosch Geesteren  PLUS
Flevoland Marcel en Edwin van Ommen Almere PLUS
Gelderland Tijn en Niek Leussink Aalten Jumbo
Utrecht Harold van Velzen Lopik PLUS
Noord-Holland Monique Ravenstijn Zwaagdijk Jumbo
Zuid-Holland Richard Jongenotter Rijswijk PLUS
Zeeland Paul Corbijn Vrouwenpolder PLUS
Noord-Brabant Stephan van Engelen Waalwijk PLUS
Limburg Familie Verbeeten Tegelen PLUS

 

Terug naar het nieuwsarchief