Corona-spoedtest zonder wachttijd met korting

Vakcentrum heeft met Spoedtest.nl de afspraak gemaakt om spoedtesten met korting aan te bieden. Met deze spoedtesten kunnen medewerkers met klachten zich snel laten testen op corona en hebben zij al binnen 30 minuten de uitslag. Als de uitslag negatief is, kan de medewerker direct weer aan het werk. Daarmee wordt (onnodig) lang verzuim voorkomen. De spoedtest kost normaal €32,95. Vakcentrumleden betalen € 23,95 ex btw.

Met het oog op de drukte bij de GGD-en heeft het Vakcentrum met Spoedtest.nl de afspraak gemaakt om spoedtesten met korting aan te bieden. Hierdoor is het mogelijk dat uw medewerkers met klachten zich snel kunnen laten testen op corona en al binnen 30 minuten de uitslag hebben. Als de uitslag negatief is, kan de medewerker direct weer aan het werk. Daarmee wordt (onnodig) lang verzuim uitslag voorkomen. Kortom, snel, dichtbij en goedkoper.

corona-5017820

Dichtbij en snel

De test kan worden afgenomen op een van de ruim 100testlocaties verspreid over heel Nederland.  Een afspraak kan vaak al binnen enkele uren. De uitslag is over het algemeen na 30 minuten bekend.

De uitslag wordt per beveiligde mail aan de medewerker gestuurd en kan in de coronacheck-app worden gedownload.

Gebruik maken van dit aanbod?

Wacht bij twijfel niet te lang en laat u en/of uw medewerkers testen. Dit geeft een veilig gevoel voor u, uw medewerkers, maar ook voor uw klanten. Om gebruik te maken van deze voordelige test moet u bij het maken van de afspraak de speciale Vakcentrum-branchecode gebruiken.

Klik hier voor de benodigde vouchercode en de informatie over het maken van een afspraak.

23-11-2021