Online meer verkopen? Bestel gratis training of advies tot maximaal € 1.000

Tijdens de corona-crisis is het belang van een goede online zichtbaarheid en online verkopen extra duidelijk geworden. Voor Vakcentrumleden met een speciaalzaak die hun online strategie nog verder willen versterken zijn vanaf vandaag diverse gratis tools beschikbaar. U kunt gebruik maken van gratis trainingen of advies tot maximaal € 1.000.

Voor Vakcentrumleden met een speciaalzaak, die hun online strategie nog verder willen versterken, zijn vanaf vandaag diverse gratis tools beschikbaar. U kunt gebruik maken van gratis trainingen of advies tot maximaal € 1.000.

1200x628 Promotie

Vakcentrum biedt dit tijdelijke ondersteuningspakket in samenwerking met MKB Nederland. De ondersteuning helpt u bij de finetuning van uw aanbod, de keuze van het juiste verkoopkanaal, een aantrekkelijk prijsbepaling en de juiste strategie voor het generen van bezoekers en verkoop. Met deze samenwerking willen Vakcentrum en MKB-Nederland (ondersteund door Bol.com) ondernemers weer laten groeien.

In het pakket vindt u, onder andere:

  • Training adverteren op social media
  • Mailmarketing training
  • Video training social media
  • Training zoekmachine optimalisatie

Vouchers aanvragen

Om gebruik te maken van het aanbod gaat u naar:

https://www.ondernemen.nl/onlinemeerverkopen

Per deelnemende onderneming kan een trainings- en coaching pakket worden aangevraagd tot een maximum van € 1000,- (excl btw) aan voucherwaarde. 

Het aanbod geldt zo lang de voorraad strekt, dus kies vandaag nog!