'Twijfel over vaccineren? Laat je informeren'

Het coronavirus is nog niet weg en de dreiging van opnieuw oplopende besmettingscijfers en overbelasting van de zorg blijft. Nieuwe beperkende maatregelen die burgers en ondernemers weer hard raken, liggen dan op de loer en kunnen het land weer in de houdgreep nemen als we niks doen.

Het coronavirus is nog niet weg en de dreiging van opnieuw oplopende besmettingscijfers en overbelasting van de zorg blijft. Nieuwe beperkende maatregelen die burgers en ondernemers weer hard raken, liggen dan op de loer. Vandaar de campagne "Twijfel over vacinneren? Laat je informeren. 

twijfel_over_vaccineren_banner_carrousel_600x400px
Hoge vaccinatiegraad nodig

Een hoge vaccinatiegraad is cruciaal om dit scenario te voorkomen. Door zich te laten vaccineren voorkomen mensen dat ze in het ziekenhuis terechtkomen en raakt de zorg niet overbelast, met alle gevolgen van dien. We weten dat in ons land bijna 2 miljoen mensen nog níet zijn gevaccineerd.

Werkgevers kunnen een rol spelen bij het verhogen van de vaccinatiegraad. Daarom zijn werkgeversorganisaties de campagne 'Twijfel over vaccineren? Laat je informeren' gestart.

Op de speciale campagnesite van MKB-Nederland leest u meer. U kunt daar ook posters voor in uw bedrijf en uitingen voor uw intranet downloaden.