Vakcentrum Bedrijfsadvies breidt juridische dienstverlening uit

VC advocatuur is per 1 september de nieuwe juridische partner van Vakcentrum Bedrijfsadvies. Daarmee breidt Vakcentrum Bedrijfsadvies de juridische dienstverlening uit. VC advocatuur is opgezet door mr. Jurry Teunissen, reeds 10 jaar verbonden aan Vakcentrum Bedrijfsadvies.

justice-2071539

“Vakcentrum Bedrijfsadvies geeft leden al jarenlang juridische en bedrijfseconomische adviezen. Gelukkig is in de meeste zaken een gang naar de rechter niet nodig. In de gevallen dat dat wel moet, kunnen de leden rekenen op adequate ondersteuning door een goed ingevoerde advocaat. Zeker ook nu de implementatie van de wet Franchise in de diverse franchiseovereenkomsten de eindfase nadert” licht Patricia Hoogstraaten (directeur Vakcentrum) toe.

Jurry Teunissen blijft vanuit VC Advocatuur ook actief voor Vakcentrum Bedrijfsadvies en voor het Vakcentrum bij beleidsprojecten. “Het meest aansprekende voorbeeld is zonder meer de totstandkoming van de wet Franchise en de implementatie daarvan. Daar hebben we de praktijkervaring van onze leden kunnen vertalen naar wetgeving en kunnen we nu de regelgeving vertalen naar de praktijk.”

“Voordat ik bij Vakcentrum Bedrijfsadvies ging werken was ik al advocaat. Die rol is dus niet nieuw. Als advocaat kan ik in voorkomende gevallen verder gaan in mijn bijstand aan de ondernemers. Met de ervaring bij Vakcentrum Bedrijfsadvies, onderscheid ik mij als advocaat. Ik ken de regels én weet wat er speelt bij de zelfstandig ondernemers.”