DNWS kennis- en netwerksessie: Succesvol samenwerken met vastgoedeigenaren (5 november 2021)

05-11-2021 vindt er een DNWS kennis- en netwerksessie plaats met als onderwerp ‘Succesvol samenwerken met vastgoedeigenaren’. De sessie is exclusief voor deelnemers van DNWS.

Een aantrekkelijk en vitaal centrumgebied is belangrijk voor een gezonde balans in stad en dorp. Alle stakeholders in het centrumgebied hebben hierin een gezamenlijke verantwoordelijkheid: winkeliers en hun medewerkers, vastgoedeigenaren, gemeenten, inwoners en bezoekers. Een vaak gehoorde uitspraak van gemeenten en ondernemers is dat het lastig is om vastgoedeigenaren te bereiken. Terwijl het ook voor hen belangrijk is dat het centrumgebied goed functioneert.

Tijdens de kennis- en netwerksessie op 29 oktober zijn we te gast in Gorinchem en neemt Sandra Suijkerbuijk, Projectmanager bij Kadaster, ons mee in het succesvol samenwerken met vastgoedeigenaren. Het Kadaster is een partij die vastgoedeigenaren kent en weet hoe met hen in gesprek te komen. Vanuit de ruilverkaveling zijn ze gewend om eigenaren in beweging te krijgen. Aan de hand van enkele casussen komen we tot het formuleren van de belangrijkste randvoorwaarden om een succesvolle samenwerking met eigenaren te organiseren. Verder zoomen we onder andere in op: de urgentie voor eigenaren en gemeente, een gelijkwaardige samenwerking en de timing van de uitvoering.

Meer informatie vindt u hier.

Datum en tijdstip:
2021-11-05T09:30:00 2021-11-05T12:30:00
Locatie:
Adres:


Aanmeldperiode:
Terug naar Agenda