EXTRA kennissessie: Wat kan je wél doen als winkelgebied?

Vlak voor de kerst de winkels dicht, een ramp voor veel ondernemers. Door verschillende brancheverenigingen wordt er hard gelobbyd voor meer mogelijkheden, zoals afhalen. Platform De Nieuwe Winkelstraat wil helpen door samen te kijken wat wél kan. We zien al veel creatieve oplossingen voorbijkomen. Van het gezamenlijk optrekken van ondernemers, versneld online gaan tot aan een bezorgservice. Maar hoe organiseer je dat goed voor de feestdagen?    

Tijdens de kennissessie op vrijdag 18 december (9.00 - 10.30 uur) zijn diverse online experts aanwezig om tips te geven. De volgende vragen komen aan bod: Wat kun je als centrummanager nu voor je ondernemers betekenen? Wat doen andere winkelgebieden? Hoe kun je versneld als ondernemer of collectief online? En wat kun je als food ondernemers gezamenlijk doen om te spreiden en alle klanten te kunnen bedienen? Het is een interactieve sessie waarin tips en leren van elkaar centraal staan. 
  
De aanwezige experts: 

  • Matthijs de Graaf van Shopforce. Met Digitale Dorspleinen zijn zij in steeds meer winkelgebieden actief. Een lokaal online platform voor food ondernemers. Actief in o.a. Zwartsluis en Bunnik.  
  • Maarten Coumans van Local Heroes. Gestart in Amsterdam-West, e-commerce platform voor lokale ondernemers. 
  • Michiel Vos van Zupr. Bekend van onder andere warenhuis Groningen. 
  • Tessa Vosjan van INretail. Expert winkelgebieden.  
  • Frank van der Steen van FanWork. Actief in winkelgebieden van campagnes tot bezorgdiensten. 

 

Ben jij erbij vrijdag? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@dnws.nl. Via deze link zet je de uitnodiging in je agenda. Werkt het niet? Laat dit ook direct weten via info@dnws.nl dan sturen wij de uitnodiging door. 

Klik hier op vrijdag 18 december om deel te nemen aan de Teams vergadering >> 

Datum en tijdstip:
2020-12-18T09:00:00 2020-12-18T10:30:00
Locatie:
Webinar
Adres:


Aanmeldperiode:
Terug naar Agenda