Gratis workshop 'Zwitserse Kazen' (8 november 2021)

Datum en tijdstip:
2021-11-08T19:30:00 2021-11-08T21:30:00
Locatie:
Online
Adres:


Aanmeldperiode:
Terug naar Agenda

Ben jij die professional die graag meer in’s en out’s zou willen kennen van de prachtige traditionele Zwitserse kazen? Dat is nu mogelijk. Na het succes van eerdere edities heeft Vakcentrum Foodspecialiteiten in samenwerking met Switzerland Cheese Marketing dit jaar drie webinars “Ken je Zwitserse kazen” gepland staan. Waar je naast inspiratie, ook achtergrond, praktische en smaakkennis op zal doen.

Jullie krijgen:

  • het cursusmateriaal met o.a. technische informatie en de kazen om te proeven thuisgestuurd;
  • recepten, ideeën, wat te doen met restjes en kaasplanken voor ieder eetmoment;
  • informatie hoe Switzerland Cheese Marketing, een niet commerciële en neutrale organisatie, jullie verkoop kan ondersteunen.
  • een gratis workshop aangeboden als gecertificeerde ondernemer en/of lid van het Vakcentrum. De kosten bij afmelden zijn € 25,00 excl. btw.

Zo bespreken we:

  • de geschiedenis en tradities van de Zwitserse kazen;
  • wat deze kazen zo bijzonder maakt;
  • hoe de kaas gemaakt wordt;
  • hoe belangrijk de oorsprongsbenamingen zijn.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan door onderstaande gegevens in te vullen, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom kan er per winkel met 1 beeldscherm worden deelgenomen. Graag ontvangen wij het adres waar je de workshop gaat volgen en het aantal deelnemers, dit i.v.m. het toesturen van de proefblokjes kaas. Na aanmelding volgt verder informatie over deelname aan de workshop.

Naam winkel:

 

Datum workshop:

 

Naam deelnemer:

 

Adres:

 

Telefoonnummer: