Het Talentgesprek (regio noord) (4 oktober 2022) (1/2)

Als werkgever in de detailhandel weet je als geen ander hoe snel ontwikkelingen gaan. Dit vergt aanpassingsvermogen van jou en je medewerkers. Ook zij zullen zich moeten blijven ontwikkelen en nadenken over hun werk en loopbaan.

Het lidmaatschap van het Vakcentrum biedt vele voordelen. Zo kunnen wij je helpen om het beste uit je medewerkers te halen:

Hoe haal je het beste uit je medewerkers?
De workshop Talentgesprek biedt uitkomst

Hoe?
Je wilt graag dat je medewerkers hun talenten op een goede manier inzetten. Zodat ze waardevol zijn voor de onderneming en dat het hen verder brengt in hun persoonlijke ontwikkeling. Het inzetten van iemands (verborgen) talenten op de juiste plaatsen is maatwerk. In deze workshop leer je hoe je de talenten van je personeel identificeert, om vervolgens samen te kijken hoe deze het best inzetbaar zijn voor de onderneming. In de workshop wordt met concrete adviezen en oplossingen gewerkt. De workshop wordt gegeven in samenwerking met YouFit@Retail.

Wat levert het mij op?
Een betere inzetbaarheid van je personeel als het gaat om het benutten van (verborgen) talenten. Daarnaast zullen medewerkers gemotiveerder zijn. Er wordt naar hun persoonlijke ontwikkeling gekeken en hoe ze waardevol kunnen bijdragen in hun huidige werk. Het levert de onderneming uiteindelijk beter resultaat op.

Wat kost mij de workshop Talentgesprek?
De workshop wordt kosteloos aangeboden door mmm lekker werken.

Voor wie is de workshop bedoeld?
Workshop is bedoeld voor de eigenaar, de winkelmanager of de leidinggevende.

Wanneer en waar is de workshop?
De tijdsbesteding is twee maal een dagdeel:
4 en 25 oktober
Van 13.00 uur tot 16.30 uur
Locatie: nader te bepalen

Enkele enthousiaste deelnemers over de workshop:
Als ondernemer probeer ik van alles op te pikken wat voor mij belangrijk is. Het talentgesprek biedt veel handvatten om alles uit mijn medewerkers te halen.”
Susanne Moonen Spar Petten

“Ik ga deze informatie delen binnen mijn organisatie!”
Dagmar Zark- Everts Project hero bij Spar together better

Erg leuk, leerzaam en laagdrempelig. Het heeft mij enerzijds praktische tools gegeven en anderzijds de bevestiging en het zelfvertrouwen gegeven dat ik op mijn 25e al kan zeggen dat ik helemaal op mijn plek zit in mijn huidige rol”.
Laura Janssen hr adviseur

Schrijf je snel in, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Via 0348 41 97 71 of via info@mmmlekkerwerken.nl. U kunt ook aanmelden via de website van mmm lekker werken.

Datum en tijdstip:
2022-10-04T00:00:00 2022-10-04T00:00:00
Locatie:
Adres:


Aanmeldperiode:
Terug naar Agenda