In gesprek met UWV

Een unieke kans: stel uw vragen aan het UWV

Als werkgever krijgt u onherroepelijk te maken met het UWV dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van allerlei wettelijke regels op het terrein van de werknemersverzekeringen. Die uitvoering kenmerkt zich door veel en vooral ingewikkelde regels die vertaald moeten worden naar de praktijk van uw onderneming. Om daar beter inzicht in te krijgen, organiseert Vakcentrum op maandag 12 december in Woerden een bijeenkomst in samenwerking met UWV.

Welke vragen?

Tijdens de bijeenkomt kunt u aan UWV allerlei vragen stellen die voor uw bedrijfsvoering van belang zijn. Hoe voorkom ik bijvoorbeeld een loonsanctie? Wat zijn de gevolgen als een werknemer ziek uit dienst gaat? Kan ik een no risk-polis krijgen? Het UWV heeft (grote) achterstanden, wat nu? Hoe werkt de compensatie transitievergoeding? Waarom een verlenging van de loondoorbetalingsplicht na twee jaar ziekte? Hoe werkt de nieuwe wia-regeling voor 60+ werknemers? Hoe werkt het betaald ouderschapsverlof?

Voor wie?

De bijeenkomst is voor werkgevers die lid zijn van Vakcentrum. In plaats van de werkgever is ook de medewerker die de personeelszaken binnen het bedrijf behandelt van harte welkom. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen en aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Maximaal één deelnemer per bedrijf kan zich inschrijven.

UWV

Het UWV wordt vertegenwoordigd door Rebecca Geerts en Monique van de Pas. Zij zijn beiden accountmanager bij het UWV en specialist op het gebied van de regelingen en procedures binnen het UWV.  Zij kunnen u hierover niet alleen uitleg geven maar ook aangeven welke wegen u moet bewandelen.

Wanneer en waar?

Datum: maandag 12 december 2022
Locatie: Vakcentrum, Blekerijlaan 1 te Woerden (gratis parkeren bij ons kantoor en op loopafstand van station Woerden)
Tijdstip: 10.30 uur – 13.00 uur
Aanmelden kan via reactie@vakcentrum.nl. Heeft u een specifieke vraag, zet die dan in uw mail.

Datum en tijdstip:
2022-12-12T10:30:00 2022-12-12T13:00:00
Locatie:
Vakcentrum
Adres:
Blekerijlaan 1
3447 GR WOERDEN
Nederland
Aanmeldperiode:
Terug naar Agenda