Geannuleerd: Kennis- en netwerksessie: Hoe maak je slim gebruik van de pers en pr? (24 juni 2022)

Let op: deze kennis- en netwerksessie is geannuleerd en zal op een later moment plaatsvinden. Houd onze agenda in de gaten voor meer informatie.

Een mooi evenement of een belangrijke boodschap voor de lokale politiek. Regelmatig wil je een groot publiek bereiken. Daar kan de pers je bij helpen. En dat werkt het best als jij de pers helpt. Door een goede relatie te onderhouden en hen te voorzien van relevant nieuws dat ze makkelijk kunnen verwerken.

Wat is nieuws? Aan wie wil je dat overbrengen? Wie kunnen je daarbij helpen? Hoe help je de pers? En waar voldoet een goed persbericht aan? Hans Verweij (Vakcentrum) gaat met je in gesprek en hoort ook graag jouw ervaring, zodat we elkaar kunnen helpen.

Maureen van Haaren (Promotions by Maureen) neemt je vervolgens mee in een aantal praktijkvoorbeelden, waarbij de doelgroep van het centrumgebied bereikt is via de pers en pr. Ook wisselen we onderling casussen uit om van elkaar te leren en is er ruimte tot het stellen van vragen.

De bijeenkomst is exclusief voor deelnemers en kennispartners van DNWS.

Klik hier voor meer informatie.

Het Vakcentrum ondersteunt de missie van DNWS. Toekomstbestendige centrumgebieden zijn immers ook in uw belang. Het Vakcentrum stelt menskracht en kennis beschikbaar aan dit onafhankelijke platform. Weten of jouw centrumgebied is aangesloten bij DNWS? Klik hier.

Datum en tijdstip:
2022-06-24T09:30:00 2022-06-24T11:00:00
Locatie:
Online (via Microsoft Teams)
Adres:


Aanmeldperiode:
Terug naar Agenda