Ondernemerscafé: Ontmoeten, informeren, discussiëren

24 september, Woerden

 

Praat mee in het Vakcentrum Ondernemerscafé

Kennis, kunde en ervaring, deze mix bieden we tijdens gesprekken in onze najaarsbijeenkomsten. Een gesprek dat betrekking heeft op zaken waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben.

Waar komt uw klant vandaan? Koopstroomonderzoek en de gevolgen op lokaal niveau

Provincies en regionale samenwerkingsverbanden laten steeds vaker Koopstroomonderzoeken uitvoeren. Van belang voor gemeentelijk beleid maar ook voor ondernemers waardevolle informatie. Per bijeenkomst worden de relevante uitkomsten van deze onderzoeken gedeeld. Wat zijn de lokale consequenties? Wat betekent een verplaatsing of concentratie? Wat doet dit voor het marktgebied en voor uw omzet? Hoe reageert uw klant? Hoe zijn processen te beïnvloeden? En of het soms niet beter is om mee te bewegen. Voorbeelden uit de praktijk van consequenties van verplaatsingen.

Een deskundige op het gebied van ruimtelijke ordening en beleid van onderzoeksbureau BRO geeft u antwoord.

Er wordt nog steeds gestolen

Diefstal door klanten, leveranciers, medewerkers en rondtrekkende bendes, is aan de orde van de dag. De aandacht van bestuur en politie en rechtelijk macht is niet optimaal.

Het Vakcentrum wil het onderwerp weer hoger op de agenda plaatsen. Daarvoor zijn uw ervaringen nodig. Waar loopt u tegenaan? Welke maatregelen zijn zinvol en welke niet? Wat verwacht u van de politie? Het Vakcentrum heeft diverse tools ontwikkeld die wij willen voorleggen.

Kortom een gesprek dat voor iedereen wat oplevert. In de Week van de Veiligheid (7 tot en met 13 oktober) gebruiken wij uw ervaringen om de politiek nog eens aan te spreken.

Actua

En natuurlijk gaan we in op de actualiteit. Zoals de nieuwe arbeidswetgeving (WAB). Wat gaat het wetsvoorstel franchise voor u betekenen? Hoe staat het met de cao?

In gesprek met elkaar, bestuursleden en medewerkers van het Vakcentrum en de adviseurs van Vakcentrum Bedrijfsadvies.

Als u zelf een specifiek punt wenst te bespreken kan dat altijd naar voren worden gehaald. Zet uw suggesties op het aanmeldformulier.

Filevrij

De Ondernemerscafés gaan open om 15:30 uur, starten om 16:00 uur en sluiten om 18:30 uur.

Locatie

Datum en tijdstip:
2019-09-16T15:30:00 2019-09-16T18:30:00
Locatie:
ROOM 25
Adres:
Burgemeester Drijbersingel 25-U
8021 DA Zwolle
Aanmeldperiode:
Terug naar Agenda