Online workshop 'Zwitserse Kazen'

Ben jij die professional die graag meer ins en outs zou willen kennen van de prachtige traditionele Zwitserse kazen? Dat is nu mogelijk.

Na het succes van vorig jaar stonden er dit jaar vier workshops gepland in samenwerking met Switzerland Cheese Marketing. Helaas door de huidige situatie is het niet mogelijk om deze workshops fysiek door te laten gaan. Daarom is er besloten om de workshops online te laten plaatsvinden. De eerste online workshop start op maandag 25 mei 2020 van 19:30 tot 22:00 uur.

Jullie krijgen:

  • het cursusmateriaal met o.a. technische informatie en de kazen om te proeven thuisgestuurd;
  • recepten, ideeën, wat te doen met restjes en kaasplanken voor ieder eetmoment;
  • informatie hoe Switzerland Cheese Marketing, een niet commerciële en neutrale organisatie, jullie verkoop kan ondersteunen.
  • een gratis workshop aangeboden als gecertificeerde ondernemer en/of lid van het Vakcentrum. De kosten bij afmelden zijn € 25,00 excl. btw.

Zo bespreken we:

  • de geschiedenis en tradities van de Zwitserse kazen;
  • wat deze kazen zo bijzonder maakt;
  • hoe de kaas gemaakt wordt;
  • hoe belangrijk de oorsprongsbenamingen zijn.

Via deze pagina kunt u zich inschrijven.

Datum en tijdstip:
2020-05-25T19:30:00 2020-05-25T22:00:00
Locatie:
Online
Adres:


Aanmeldperiode:
Terug naar Agenda