Driedaagse training juridische aspecten personeelsbeleid (1/3) (15 mei)

Welke arbeidsovereenkomst gebruik ik? Wanneer geef ik een waarschuwing? Wat moet ik doen bij ziekte van een werknemer? Ik vermoed diefstal, wat nu?

Wat mag wel, wat mag niet? Als u zelf het personeelsbeleid doet, krijgt u vrijwel dagelijks te maken met allerlei juridische vragen. Daarom geven wij deze training vanuit de winkelpraktijk waarin praktische informatie, eigen ervaringen en vooral uw vragen aan bod komen.

De training wordt gegeven door mr. Henk van Dorst MDR. Henk is juridisch adviseur bij Vakcentrum en heeft veel ervaring met het adviseren van ondernemers op juridisch vlak, variërend van een administratief foutje op de loonstrook tot ontslag op staande voet wegens diefstal. Deze training is ontwikkeld door Vakcentrum Bedrijfsadvies in samenwerking met mmm lekker werken.

Wat komt er aan de orde?

Lees meer over het programma van de training.

Wanneer?

De training vindt plaats op ons kantoor in Woerden in drie dagdelen en start vanaf 13.00 uur.

De trainingdata zijn:

  • 15, 22 mei en 5 juni

Kosten

De trainingskosten bedragen € 195,- ex btw inclusief lesmateriaal. Indien alle drie de dagdelen worden bijgewoond wordt het volledig bedrag gecrediteerd. De training is dan geheel gratis.

Aanmelden

Via de website mmm lekker werken kunt u zich aanmelden voor de training Juridische aspecten personeelsbeleid, maar u kunt ook een mail sturen naar info@mmmlekkerwerken.nl 

Datum en tijdstip:
2023-05-15T13:00:00 2023-05-15T17:00:00
Locatie:
Vakcentrum
Adres:
Blekerijlaan 1
3447 GR WOERDEN
Nederland
Aanmeldperiode:
Terug naar Agenda