Webinar Veerkracht

Het afgelopen jaar is er een stevig beroep gedaan op de flexibiliteit van u en uw medewerkers.

Meebewegen met coronamaatregelen, omgaan met lastige klanten, toenemende technologisering (zelfscankassa’s), of een formulewijziging.

Allemaal gebeurtenissen die uw medewerkers op de proef hebben gesteld. Omdat mensen niet allemaal op dezelfde manier in elkaar zitten, gaan ze ook anders met verandering om. Zeker wanneer er al sprake is van een (mentale) belasting, bijvoorbeeld vanwege zorgtaken, geldzorgen of andere life events.

Zonder dat u daar als werkgever van op de hoogte bent, zijn er werkenden die hoewel ze ogenschijnlijk fit op de winkelvloer staan toch niet ver afzitten van arbeidsongeschiktheid. Dit zgn. ‘presenteïsme’ - wel aan het werk, maar niet volledig arbeidsproductief en (verhoogde) kans op uitval, maakt uw bedrijfsvoering kwetsbaar.

Wanneer u met een adviseur van mmm lekker werken de KOBA-DI scan heeft ingevuld en besproken, dan weet u dat hierdoor de feitelijke arbeidsproductiviteit afgezet tegen de loonsom (veel) lager kan liggen en dat er niet optimaal wordt gepresteerd.

Om beter inzicht te krijgen in de Veerkracht van uw medewerkers op groepsniveau, biedt mmm lekker werken u daarom de mogelijkheid om deel te nemen aan de 0-meting Veerkracht.

Ook aan de opvolging wordt aandacht besteed. Bijvoorbeeld door aandacht te schenken aan leefstijl, het bijhouden van een huishoudboekje, het volgen van een training (POB) of het voeren van een goed gesprek over persoonlijke ontwikkeling.

Uw medewerkers krijgen inzicht in hun werk- en privé hulpbronnen en hoe ze hun Veerkracht verder kunnen vergroten. En ze worden doorverwezen naar de u bekende providers.

Meer weten? Op maandag 12 april a.s. van 10.00 – 11.30 uur vertellen we u er graag meer over tijdens de webinar Veerkracht. Het projectbureau mmm lekker werken zal dan samen met Revel en Vakcentrum Zorgportaal uw vragen beantwoorden.

Geef u nu op via: info@mmmlekkerwerken.nl

Datum en tijdstip:
2021-04-12T10:00:00 2021-04-12T11:30:00
Locatie:
Online
Adres:


Aanmeldperiode:
Terug naar Agenda