Workshop Het Goede Gesprek (5 september 2022)

“Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers het naar hun zin hebben? Dat ze lekker kunnen werken?” Het is goed om deze vragen te stellen. Zeker nu de huidige arbeidsmarkt de nodige uitdagingen heeft: personeel is moeilijk te vinden en iedereen wil goed functionerende medewerkers behouden. Een goed gesprek voeren met medewerkers is daarbij van groot belang.
Een gesprek over persoonlijke ontwikkeling en ambities, over werkplezier en waar er verbeteringen kunnen worden aangebracht. Het voeren van een goed gesprek is vooral ook luisteren.

Hoe voer je nu een echt goed gesprek?

Het Vakcentrum organiseert vanuit het programma over mmm lekker werken de workshop ‘Het Goede Gesprek’. Iedereen die leiding geeft kan deze workshop volgen. Doel van de workshop is dat deelnemers weten hoe een goed gesprek structureel kan worden gevoerd. Wat zijn de ingrediënten en welke gesprekstechnieken zijn te gebruiken?
Deze interactieve workshop wordt gekenmerkt door een afwisseling van theorie en praktijk, actie en reflectie én oefeningen om gespreksvaardigheden te ontwikkelen.

Aanmelden

Meld u aan voor de Workshop Het Goede Gesprek via info@mmmlekkerwerken.nl of via de website van mmm lekker werken.

Datum en tijdstip:
2022-09-05T00:00:00 2022-09-05T00:00:00
Locatie:
Adres:


Aanmeldperiode:
Terug naar Agenda