Workshop Het Goede Gesprek (Woerden)

Weten wat medewerkers nodig hebben om lekker te werken, optimaal productief te zijn en met plezier te werken, nu en in de toekomst, is van groot belang voor het succes van de winkel. Dit betekent dat je als leidinggevenden goed moet luisteren naar je medewerkers. In gesprek gaan over het werk, over meebewegen met de nieuwe ontwikkelingen, over ambities en de toekomst. Hoe voer je een goed gesprek over deze punten? Hoe pak je dit structureel aan als leidinggevende?

In de workshop Het Goede Gesprek gaan we hiermee aan de slag.

Doel

Na het volgen van de workshop weten leidinggevenden op welke manier zij het goede gesprek kunnen voeren en hoe zij dat structureel kunnen blijven doen. Zij leren alle belangrijke thema’s om lekker te werken in een gesprek aan bod te laten komen en hebben inzicht in de manieren om hierover concrete afspraken te maken.

Onderwerpen die aan bod komen in de workshop Het Goede Gesprek

  • Definiëring. Wat is een goed gesprek
  • Wat zijn de ingrediënten van een goed gesprek
  • Verschillende communicatieniveaus
  • Gesprekstechnieken
  • Structureel inbedden van het Goede Gesprek in de organisaties

Deze interactieve workshop wordt gekenmerkt door een afwisseling van theorie en praktijk, actie en reflectie én oefeningen om gespreksvaardigheden te ontwikkelen. Tijdens deze workshop gebruik je de Toolkit Schijf van Vijf. Deelnemers per winkel ontvangen aan het eind van de training deze Toolkit.

Meer informatie vindt u op de website van mmm lekker werken op www.mmmlekkerwerken.nl

Aanmelden voor de workshop doet u via info@mmmlekkerwerken.nl 

Datum en tijdstip:
2020-01-14T14:00:00 2020-01-14T17:00:00
Locatie:
Vakcentrum
Adres:
Blekerijlaan 1
3447 GR WOERDEN
Nederland
Aanmeldperiode:
Terug naar Agenda