ZO²Z Award 2019-2020

17nijkerk-mwf17930

Trots op je winkel, trots op je team

dus een Award waard

Ondernemen is een vak. Een vak dat niet zozeer in de schoolbanken geleerd kan worden. Toch is de inzet van ondernemers van essentieel belang voor onze economie. Met de ZO²Z Award willen wij laten zien welke zelfstandige topsupermarktondernemers Nederland rijk is.

In de competitie om de ZO²Z Award (Zelfstandig Ondernemer Onderscheidt Zich) gaat het Vakcentrum op zoek naar de allerbeste zelfstandige supermarktondernemer van Nederland. Iemand die zich onderscheidt in zijn werk, kansen ziet liggen en een voorbeeld is voor andere supermarktondernemers.

Deze ondernemer ontvangt in mei 2019, tijdens de Dag van het Vakcentrum, een prestigieuze award en de eretitel ‘Beste supermarktondernemer van Nederland’.

Iedere deelnemer wint in deze competitie

Iedere ondernemer die meedoet wint. Immers iedere deelnemer krijgt een spiegel voorgehouden in de vom van, onder andere, een analyse van het bedrijfsbeleid, een medewerkerstevredenheidsonderzoek en een klantentevredenheidsonderzoek.

Aanmelden voor de competitie:

In de loop van oktober volgt meer informatie over de competitie voor de ZO2Z Award 2019-2020.

Wilt u zich nu al aanmelden, dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen of door een mail te sturen aan reactie@vakcentrum.nl

Ja, ik doe mee aan de competitie om de ZO2Z Award 2019-2020

inclusief de kosteloze Kosten Baten Analyse Duurzame Inzetbaarheid (KOBA-DI),
ter waarde van € 895,- *.

* De KOBA-DI analyse is kosteloos als het 1e onderdeel van de ZO2Z competitie volledig wordt afgerond.

Kijk hier terug op de competitie om de ZO2Z Award 2017-2018