Mmm lekker werken

Lekker werken zodat de winkel op rolletjes loopt. Elke dag met plezier aan de slag. En als team gaan we ervoor: we zetten ons optimaal in voor de klant. En leveren de hoogste kwaliteit. Nu en in de toekomst.

mmm lekker werken is het programma dat is gericht op die toekomst. Hoe zorgen we ervoor dat ondernemers en medewerkers met plezier aan het werk gaan en blijven.

De vele veranderingen in de maatschappij en de branche maken dat ondernemers en medewerkers Meester in hun vak moeten zijn, Mentaal en fysiek fit zijn en kunnen Meebewegen; De drie M’s van het programma mmm lekker werken.

Het programma mmm lekker werken is gericht op het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van ondernemers en medewerkers in de levensmiddelendetailhandel.

Daarbij is een goede analyse het uitgangspunt. Zoals de Kosten Baten Analyse Duurzame Inzetbaarheid (KOBA-DI). Deze, door TNO ontwikkelde analyse maakt inzichtelijk hoe en hoeveel winst er te behalen is op de arbeidsproductiviteit en met goed personeelsbeleid.

Mmm lekker werken is een activiteit van de Stichting 3xM Levensmiddelen. In deze stichting werkt het Vakcentrum samen met CNV Vakmensen en FNV Handel.

Voor meer informatie over mmm lekker werken of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het programmabureau van mmm lekker werken:

Telefoon (0348) 41 97 71
info@mmmlekkerwerken.nl
www.mmmlekkerwerken.nl