website banner

Als ondernemer in foodspecialiteiten wil je iedere dag maximaal scoren. Je doet hard je best om op alle vlakken te excelleren. Met prachtige producten, een mooie winkel, je vakkennis en een enthousiast team.

Deze inspanningen wil je natuurlijk terug zien in omzet en erkenning. Maar tevens heb je ook de behoefte om te laten toetsen of je jouw energie op de juiste manier inzet

De vernieuwde Certificering Foodspecialiteitenwinkels biedt beiden. Erkenning door onafhankelijke controleurs die je als gecertificeerd ondernemer kunt uitdragen naar je klanten én een certificeringstraject dat je een spiegel voorhoudt. Duidelijke en meetbare criteria in een betrouwbare en onafhankelijke beoordeling zorgen er voor dat je veel leert van de certificering

Geheel nieuwe opzet

Stichting Foodspecialiteiten Nederland heeft (in samenwerking met FOODBASE) een compleet nieuw certificeringstraject ontwikkeld. Daarbij zetten we in op betrouwbare en vergelijkbare informatie over de deelnemende bedrijven zodat er een benchmark ontstaat waaraan je je kan meten.

Uw bedrijf wordt beoordeeld op de volgende aspecten:

  • Winkeluitstraling
  • Hygiëne & voedselveiligheid
  • Klantgerichtheid
  • Klanttevredenheid

Dit traject biedt een onafhankelijke toetsing door ervaren en getrainde inspecteurs en professionele mystery shoppers. Voor ieder aspect van de certificering is een passende toets methode gekozen.

De toets criteria zijn gezamenlijk opgesteld door FOODBASE en Stichting Foodspecialiteiten Nederland.

Van elk aspect ontvang je een zeer uitgebreide rapportage dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en verbeterpunten. Met deze rapportages ontvang je de informatie om jezelf, je team, de winkel en je bedrijfsvoering naar een hoger niveau te brengen om zo nog betere prestaties en rendementen af te dwingen. De nieuwe certificering is een perfecte manier om jezelf als ondernemer te toetsen en om mee te groeien met de behoeftes van je klant.

Aanmeldingsformulier

Bekroond worden tot Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel? Schrijf je dan hieronder in.