Vakcentrum Energiecollectief

Jumbo-Hilversum-50
In 2013 is het Vakcentrum gestart met het 'Vakcentrum Energiecollectief'. Leden kunnen veel geld besparen door zich hierbij aan te sluiten. Het initiatief past helemaal in het streven van het Vakcentrum om haar leden te ontzorgen en kosten te laten besparen.
.

Scherpe tarieven

Voor het energiecollectief is een samenwerkingsverband aangegaan met twee aanbieders: Kobespa en Scholt Energy Control (SEC). Door het realiseren van een grote massa in combinatie met veel expertise, worden zeer scherpe tarieven gerealiseerd en overzichtelijk weergegeven. De tarieven gelden niet alleen voor het winkelbedrijf, maar ook voor de privéwoning.
.

Voordeel voor Vakcentrumleden

Wilt u weten wat u zelf kunt besparen? Of een eigen nieuw contract afsluiten?
Vraag vrijblijvend advies aan via e-mail: reactie@vakcentrum.nl. Stuur daarbij een kopie van uw jaarafrekening of maandfactuur mee (geen voorschot). Een overzicht van uw volume met bijhorende EANcodes en looptijd is ook voldoende. 
.

Opzegtermijn

Voor veel grootverbruikers geldt een opzegtermijn van drie maanden. Wanneer niet tijdig wordt opgezegd bij de huidige leverancier wordt het contract automatisch met een jaar verlengd. Zeg dus uw huidige contract tijdig op!