Korting op led-verlichting

Steeds meer ondernemers stappen volledig over op led-verlichting. Led is milieuvriendelijker en kan leiden tot een forse energiebesparing (65%). Door de mogelijkheid bestaande armaturen om te bouwen, is het daarbij niet nodig het volledige verlichtingssysteem aan te passen. De terugverdientijd van led-verlichting bedraagt voor supermarkten en speciaalzaken gemiddeld rond de drie jaar. Daarnaast komt de investering in led in aanmerking voor fiscaal voordeel via de Energie Investeringsaftrek.

LED verlichting

Korting

Voor leden die over willen stappen op led-verlichting in hun winkel, heeft het Vakcentrum een interessant aanbod. Zij kunnen namelijk profiteren van een collectiviteitsregeling die het Vakcentrum speciaal voor hen heeft afgesloten met een leverancier. Leden die van deze regeling gebruikmaken, ontvangen 25% korting op de materialen. Ook hebben zij recht op een verlengde garantietermijn.

Koop geen lampen, maar licht

Nieuw is de mogelijkheid om geen lampen te kopen, maar 'licht'. Samen met de leverancier bepaalt u dan waar u welke licht wilt hebben. Het is dan aan de leverancier om u dat licht te leveren, iedere dag weer. U betaalt dan een vast maandbedrag. De kosten van vervanging of reparatie van lampen en armaturen is dan voor rekening van de leverancier.

Duurzaamheid

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit aanbod? Of vrijblijvend een offerte ontvangen? Stuur dan een e-mail naar reactie@vakcentrum.nl of bel (0348) 41 97 71. 

 
17-01-2020