Ziet de e-mailnieuwsbrief er niet goed uit? Bekijk hier de webversie

12-06-2020
Corona Actua 52


Onderzoek protocol Verantwoord winkelen

Graag willen we u een paar vragen stellen over het functioneren van het protocol Verantwoord winkelen en het protocol Verantwoord bezoek winkelgebied en hoe het e.e.a. wordt gehandhaafd. We gebruiken de uitkomsten om te beoordelen of het protocol en de handreiking een update behoeven en in ons overleg met de overheid.

Het invullen van de vragenlijst kost u circa 5 a 10 minuten.

Klik hier voor de vragenlijst


Vraag TOGS tijdig aan! Regeling sluit over 10 dagen.

Dankzij een intensieve lobby van het Vakcentrum is de regeling TOGS een aantal keer uitgebreid. Nadat eerder non-foodspeciaalzaken en foodspeciaalzaken al werden toegevoegd, is de regeling sinds afgelopen vrijdagavond ook opengesteld voor supermarkten op of in de directe nabijheid van een camping, studentencampus, transportterminal, station of recreatieterrein.

Voor alle bedrijven die gebruik kunnen maken geldt echter dezelfde sluitingsdatum. Aanvragen van TOGS via de website van de RVO is nog mogelijk tot 26 juni 17.00 uur


Grenssluiting voor mensen van buiten Europa verlengd

De reisrestricties zijn verlengd tot 1 juli. Het gaat hierbij om de inperking voor alle niet-noodzakelijke reizen van personen vanuit derde landen naar Europa (alle EU-lidstaten, alle leden van Schengen en het VK) met als doel de verspreiding van het COVID19 virus tegen te gaan. Dit betekent dat personen die niet onder een van uitzonderingsposities vallen, Nederland nog niet binnen mogen.

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_003
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_007
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_008
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_009
Actuele informatie steeds op de website

De website www.vakcentrum.nl/corona is steeds actueel. U vindt daar ook de links naar de relevante (overheids)websites en regelingen.

Vragen? Neem contact op.

Het Vakcentrum blijft bereikbaar voor uw vragen, via (0348) 41 97 71 of reactie@vakcentrum.nl

Volgt u ons al?

Naast onze digitale nieuwsbrieven, ‘Corona Actua’ en de informatie op www.vakcentrum.nl/corona houden wij u ook via onze social media kanalen op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Volgt u ons al?

Klik hier om Vakcentrum te volgen op Facebook
Klik hier om Vakcentrum te volgen op Instagram
Klik hier om Vakcentrum te volgen op LinkedIn
Klik hier om Vakcentrum te volgen op Twitter

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004