Vecht uw WOZ-beschikking aan

WOZ

Ga er niet vanuit dat de WOZ-beschikking van uw winkelpand altijd correct is. Vaak ligt deze waarde 15% tot 20% te hoog. Hoe dat kan? Door het gebruik van bijvoorbeeld een verkeerde berekeningsmethode. Daar maakt het Vakcentrum werk van. Leden kunnen via het Vakcentrum als eigenaar of huurder (gebruiker) bezwaar maken tegen de hoogte van hun WOZ-aanslag.

Waarom is aanvechten zinvol?

Een lagere WOZ-bepaling kan u veel euro's besparen. Dit zorgt niet alleen voor een lagere OZB, maar ook voor lagere gemeentebelastingen zoals riool- en reinigingsheffingen! Tot slot is een lagere WOZ gunstig voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Uw voordeel ligt dus op meerdere vlakken.

Hoe werkt het?

Meedoen is eenvoudig en op basis van 'no cure no pay'. Ter vergoeding van de kosten wordt bij succesvolle bijstelling de helft van de besparing op de aanslag OZB in rekening gebracht. Het Vakcentrum werkt in deze actie samen met een partner die bewezen succesvol is in het aanvechten van WOZ-beschikkingen. Vanaf het moment dat de bezwaarprocedure loopt, ontvang u regelmatig een statusupdate.

Aanmelden

Ook uw WOZ-beschikking aanvechten? Neem contact op met het Vakcentrum via reactie@vakcentrum.nl of telefonisch (0348) 41 97 71.