Specificaties |
. |
Doelgroep |
Van medewerker tot ondernemer. |
Duur |
Een verdiepingscursus duurt 1 of 2 dagdelen (per kaassoort). |
Zelfstudie |
Ongeveer 2 uur per week. |
Vooropleiding |
Voor deelname aan deze cursus is voldoende basiskennis nodig van kaasbereiding, soorten kaas, snijden van kaas, etc. |
Wat bereik je? |
Na het volgen van een verdiepingscursus kent u alle details met betrekking tot één van de acht kaassoorten. Zo kunt u in uw dagelijks werk nog beter tegemoet komen aan de behoeften van zelfs uw meest veeleisende klanten. |
Prijs |
Bij 1 deelnemer uit hetzelfde bedrijf: |
. |
- cursusdeelname € 150 voor leden, € 180 voor niet-leden |
. |
- hand-out € 19 voor leden, € 19 voor niet-leden |
. |
Bij 2 deelnemers uit hetzelfde bedrijf: |
. |
- cursusdeelname € 135 voor leden, € 150 voor niet-leden |
. |
Bij 4 deelnemers uit hetzelfde bedrijf: |
. |
- cursusdeelname € 120 voor leden, € 135 voor niet-leden |
Data |
Rode korstkaas: op aanvraag. |
. |
Geiten- en schapenkaas: op aanvraag. |
. |
Blauwaderkaas: op aanvraag. |
. |
Harde en halfharde kaas: op aanvraag. |
. |
Smeltkaas en verse kaas: op aanvraag. |
. |
Voor groepen vanaf 10 personen kunnen aparte afspraken worden gemaakt. |
Aanbieder |
Cheese of Course |