Let op: Vakcentrumleden krijgen korting in de webshop. Log voor uw bestelling in op het , dan wordt de korting automatisch verrekend.

Hygienecode: Hygiënecode

Hygiënecode 2016 omslag Vakcentrum
Omschrijving:
U bent als ondernemer wettelijk verplicht om aan de eisen van HACCP te voldoen. De code is een invulling van deze wettelijke verplichting en kan als handvat gebruikt worden om hieraan te voldoen. In de CBL Hygiënecode vindt u alle bedrijfsprocessen waarmee u als ondernemer in levensmiddelen van doen heeft.

De CBL Hygiënecode (voor de levensmiddelendetailhandel waaronder foodspecialiteitenwinkels) "vormt de basis voor het verkopen van veilige levensmiddelen in een hygiënische omgeving". Als wordt gewerkt volgens de Hygiënecode wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving. De code eist dan wel dat ook kan worden aangetoond dat er volgens de code wordt gewerkt. Dat kan door het bijhouden van tal van controlelijsten en registratiesystemen. Met Vakcentrum MyCCP wordt die registratie een stuk eenvoudiger en doelmatiger.
Prijs per eenheid excl. btw:
Gegevens worden geladen

Over het Vakcentrum

Het Vakcentrum is de onafhankelijke belangenbehartiger van zelfstandige detaillisten en franchisenemers. Leden kunnen bij het Vakcentrum terecht voor alle zaken die bij het ondernemerschap komen kijken. Klik hier voor de ledenvoordelen.

Interesse in een kennismaking? Neem contact met ons op via telefoonnummer (0348) 41 97 71 of per e-mail reactie@vakcentrum.nl.