Stichting Foodspecialiteiten Nederland is bereikbaar op (0348) 41 97 71 of info@foodspecialiteiten.nl

Logo's competitie 2019

Nationale Competities

Winkelformules wijzigen en ondernemers krijgen steeds meer te maken met nieuwe markt­ontwikkelingen waar zij op in (moeten) spelen.

Het doel van de competities blijft onveranderd: het verhogen van de kwaliteit en het imago van foodspecialiteitenwinkels in Nederland. Deelnemende winkels tonen aan dat zij zich onderscheiden in de markt en een voorbeeld zijn voor andere ondernemers in de branche.

Er is voor gekozen om de succesvolle­ competities Beste Kaasspeciaal­zaak en Beste Foodspecialiteitenwinkel niet meer gelijktijdig te laten plaatsvinden maar, afwisselend, om het jaar. Daarnaast komen er nieuwe wedstrijden bij. De indeling van de Nationale Competities kan jaarlijks worden aangepast.

In 2019 vinden er drie competities plaats:

  • Nederlands Beste Kaasspeciaalzaak
  • Nederlands Beste Foodspecialist Wijn
  • Nederlands Beste Foodspecialist Chocolade, Noten, Koffie/Thee

In de categorie Nederlands Beste Kaasspeciaalzaak worden, in de finale­ronde, vijf winkels genomineerd­, in de twee andere categorieën drie winkels.

Branche-Event Foodspecialiteiten

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Branche-Event Foodspecialiteiten op 1 april 2019, tijdens een sfeervol diner. Klik hier voor meer informatie over dit event.

Aanmelden

Wilt u de uitdaging aan gaan en strijden voor een van bovengenoemede titels? Meld u dan hieronder aan. U mag zich voor meerdere categoriën aanmelden.