Stichting Foodspecialiteiten Nederland is bereikbaar op (0348) 41 97 71 of info@foodspecialiteiten.nl

Logo's Nationale Competitie 2020

Sponsoring

Met plezier kijken we terug op een bijzonder geslaagd 2019 voor de Stichting Foodspecialiteiten Nederland. Wederom zijn ruim 80 winkels gecertificeerd, hebben we in april een feestelijk Branche-Event mogen beleven en zijn de resultaten van de onlangs gehouden Vakbeurs Foodspecialiteiten nog nooit zo goed geweest als dit jaar!

Maar dit alles kunnen we niet realiseren zonder de hulp vanuit de branches die de foodspecialiteiten ondernemers vertegenwoordigen! Zoals u wellicht weet is een stichting een organisatie die wordt opgericht om een bepaald doel te verwezenlijken. Een stichting mag winst maken maar dit bedrag moet gebruikt worden voor het verwezenlijken van het doel. In ons geval is dat het adviseren, stimuleren en ondersteunen van activiteiten, die tot gevolg hebben dat de kwaliteit van het zelfstandig ondernemerschap in de detailhandel in foodspecialiteiten verder vergroot wordt. En voorts het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn zoals het verzorgen van opleidingen, certificeringstrajecten, Nationale Competities en de organisatie van de grootste vers en foodspecialiteiten vakbeurs van Nederland.

Certificering Foodspecialiteitenwinkels

Verschillende publicaties over de gecertificeerde winkels in de 'LEKKER' en de 'Lekkernijen' (consumentenuitgave van de Lekkernijver) vergroot de bekendheid bij de consument. Wij streven naar nog meer gecertificeerde ondernemers; uiteraard is uw hulp daarbij van harte welkom.

Daarbij is het goed om te weten dat wij per 1 oktober 2019 gestart zijn met een geprofessionaliseerd certificeringsprogramma.

Nationale Competities

De winnaars van de Nationale Competities worden bekend gemaakt tijdens ons Branche-Event Foodspecialiteiten op maandag 20 april 2020. Tijdens een feestelijke avond worden de winnaars van de categorieën ‘Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel’, ‘Nederland Beste Foodspecialist Boerenkaas’ en ‘Nederlands Beste Foodspecialist Charcuterie' bekend gemaakt.

Begin 2020 zal er meer bekend worden gemaakt over dit evenement.

Sponsoring    

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de Certificering Foodspecialiteitenwinkels en Nationale Competities? Meld uw bedrijf dan hieronder aan als (hoofd)sponsor of donateur. Dan profiteert u bovendien van allerlei faciliteiten.