Logo's Nationale Competitie 2023_Tekengebied 1


Sponsoring

Zoals je wellicht weet is een stichting een organisatie die wordt opgericht om een bepaald doel te verwezenlijken. Een stichting mag winst maken maar dit bedrag moet gebruikt worden voor het verwezenlijken van het doel. In ons geval is dat het adviseren, stimuleren en ondersteunen van activiteiten, die tot gevolg hebben dat de kwaliteit van het zelfstandig ondernemerschap in de detailhandel in foodspecialiteiten verder vergroot wordt. En voorts het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn zoals het verzorgen van opleidingen, certificeringstrajecten, Nationale Competities en de organisatie van de grootste vers en foodspecialiteiten vakbeurs van Nederland.

Certificering Foodspecialiteitenwinkels
Verschillende publicaties over de gecertificeerde winkels in de 'LEKKER' en de 'Lekkernijen' (consumentenuitgave van de Lekkernijver) vergroot de bekendheid bij de consument. Wij streven naar nog meer gecertificeerde ondernemers; uiteraard is jouw hulp daarbij van harte welkom.

Nationale Competities
De winnaars van de Nationale Competities 2023 worden bekend gemaakt tijdens ons Branche-Event Foodspecialiteiten op 5 juni 2023. Tijdens een feestelijke avond worden de winnaars van de categorieën ‘Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel’, ‘Nederland Beste Foodspecialist Kaas van de Boer’ en ‘Nederlands Beste Foodspecialist Speciaal Noten' bekroond.

Begin 2023 zal er meer bekend worden gemaakt over dit evenement.

Sponsoring    
Wil je ook een bijdrage leveren aan de Certificering Foodspecialiteitenwinkels en Nationale Competities? Meld uw bedrijf dan hieronder aan als (hoofd)sponsor of donateur. Dan profiteert u bovendien van allerlei faciliteiten.