Ziet de e-mailnieuwsbrief er niet goed uit? Bekijk de webversie

Corona-actua 18

31-03-2020 09.30 uur

 

Vandaag meer duidelijkheid

Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid
Zoals het er nu uitziet, komt het kabinet rond 10.00 uur met de uitwerking van de voor ondernemers zo belangrijke tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW).

Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS)
De SBI-codes van de uitbreiding (non-food sector) zijn nog niet bekend. Zodra de betreffende SBI-codes zijn toegevoegd aan de lijst leest u dat op onze website. Tot die tijd vragen wij u om geduld. Het Vakcentrum is met MKB Nederland in overleg met het ministerie van EZK over hoe we de toegang tot deze regeling kunnen verbreden en hoe dat soepel en laagdrempelig kan worden georganiseerd.

Verlenging coronamaatregelen
Om (waarschijnlijk) 19.00 uur komt het kabinet met nieuws over mogelijke verlenging van de thans, tot 6 april, geldende coronamaatregelen.

Poster veilig lossen en laden

Omdat chauffeurs van vrachtwagens met grote ladingen op sommige plekken niet meer worden toegelaten in de winkel, is er in de publiciteit nogal wat aandacht aan gegeven. Daarom is mede op verzoek van de vakbonden, een poster gemaakt speciaal gericht op vrachtwagenchauffeurs. Bedrijven kunnen deze poster goed zichtbaar op de laad- en losplekken tonen. Deze poster is te vinden op de corona-pagina van onze website.

 

Actuele informatie steeds op de website

De website www.vakcentrum.nl/corona is steeds actueel. U vindt daar ook de links naar de relevante (overheids)websites en regelingen.

Vragen? Neem contact op.

Het Vakcentrum blijft bereikbaar voor uw vragen, via (0348) 41 97 71 of reactie@vakcentrum.nl

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_003
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_007
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_008
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_009
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_010
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004