Ziet de e-mailnieuwsbrief er niet goed uit? Bekijk de webversie

Corona-actua 5

19-03-2020 14.30 uur

 

Viroloog Ab Osterhaus beantwoordt de vragen van uw medewerkers


Wat kunt u doen om het risico op besmetting met het coronavirus in onze winkels zo klein mogelijk te maken? Medewerkers en klanten stellen die vraag op dit moment vaak. En hoewel er nog veel onbekend is over dit nieuwe virus, is er op basis van onderzoek naar (corona)virussen ook al veel duidelijk. Welke maatregelen hebben zin in onze winkels? En wat is onzin?

Still video Ab Osterhaus Corona.JPG

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_003
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_007
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_008
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_009

Omdat we vanuit de ondernemers gemeld wordt dat medewerkers in toenemende mate vragen stellen die te maken hebben met onder andere het dragen van mondkapjes, handschoenen etc. is in samenwerking met verschikkende retailorganisaties een video gemaakt met prof. dr. Ab Osterhaus.

Prof. dr. Ab Osterhaus is een internationaal expert op het gebied van virussen. Hij is deze dagen vaak op televisie om helderheid te verschaffen. We spraken met hem over het risico dat je loopt in winkels en vroegen hem naar handen wassen, afstand houden scheidingswanden bij kassa’s, mondkapjes, wegwerphandschoenen en pinautomaten. Hij geeft duidelijke antwoorden op tien veelgestelde vragen over het coronavirus.

Kijk hier de video.

Of kijk op YouTube.

 

Actuele informatie steeds op de website


De website www.vakcentrum.nl/corona is steeds actueel. U vindt daar ook de links naar de relevante (overheids)websites en regelingen.

 

Vragen? Neem contact op.


Het Vakcentrum blijft bereikbaar voor uw vragen, via (0348) 41 97 71 of reactie@vakcentrum.nl

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004