Ziet de e-mailnieuwsbrief er niet goed uit? Bekijk hier de webversie

15-10-2020
Goed nieuws: Uitbreiding verplichte ouderenuurtjes wordt teruggedraaid.

 

In de Corona Actua  die wij gisteren eind van de middag hebben verzonden, stond een quote uit de aanwijzing van minister van Hugo de Jonge waarin vermeld wordt dat de gehele detailhandel dagelijks twee ouderenuurtjes moet organiseren.

Onze ervaring is dat dit voor supermarkten al praktisch onuitvoerbaar is, laat staan voor de detailhandel als geheel. Ook de ouderenorganisaties zijn er niet gelukkig mee.

Vanzelfsprekend heeft het Vakcentrum dit meteen in Den Haag aangekaart. Vanuit het ministerie van EZK bereikte ons de mededeling dat in de noodverordeningen, waarin het beleid per veiligheidsregio worden beschreven, deze uitbreiding niet zal worden opgenomen.

Wij mochten dit nieuws al met de achterban delen. De officiële teksten zijn er nog niet. Deze zullen op korte termijn worden gepubliceerd.  Op basis van de nieuwe teksten zal worden gehandhaafd.

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_003
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_007
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_008
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_009
Actuele informatie steeds op de website

De website www.vakcentrum.nl/corona is steeds actueel. U vindt daar ook de links naar de relevante (overheids)websites en regelingen.

Vragen? Neem contact op.

Het Vakcentrum blijft bereikbaar voor uw vragen, via (0348) 41 97 71 of reactie@vakcentrum.nl

Volgt u ons al?

Naast onze digitale nieuwsbrieven, ‘Corona Actua’ en de informatie op www.vakcentrum.nl/corona houden wij u ook via onze social media kanalen op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Volgt u ons al?

Klik hier om Vakcentrum te volgen op Facebook
Klik hier om Vakcentrum te volgen op Instagram
Klik hier om Vakcentrum te volgen op LinkedIn
Klik hier om Vakcentrum te volgen op Twitter

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004