Ziet de e-mailnieuwsbrief er niet goed uit? Bekijk de webversie

E-mailnieuwsbrief header1
SSK nieuwsbrief 47: (Onder)scheiden(d)!
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_003

Het nieuwe jaar is van start! Tijd voor nieuwe plannen: mogelijk staan er voor dit jaar alweer uw eerste lokale evenementen op de planning, heeft u voornemens om te investeren in verdere verduurzaming van uw winkel of wellicht gaat u van start met SSK hercertificering?

Het jaar begint alvast goed met de Week van de Circulaire Economie, volgende week van 14 tot 18 januari. Een uitgelezen moment om uit te lichten op welke manieren u bezig bent met circulariteit: doordat u afval scheidt en een scala aan inzamelingsmogelijkheden voor uw klanten faciliteert, doordat u restwarmte hergebruikt of doordat u producten tegen de houdbaarheidsdatum verwerkt in maaltijden. In deze eerste nieuwsbrief van het jaar presenteren wij u een aantal (ver)nieuw(d)e producten waarmee u uw inzet voor hergebruik en het SSK keurmerk in de spotlights zet!

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_007
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_008
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_009
Trots op SSK, laat het zien!

U bent terecht trots op uw SSK-erkenning. U blinkt immers uit in lokaal en maatschappelijk betrokken ondernemen. Laat dit ook aan uw klanten zien!

Stap 1: Toon SSK op narrowcasting

Narrowcasting in de winkel? Gebruik de schermen om te tonen waar het SSK voor staat, klik hier! De afbeelding in een ander formaat nodig? Laat het ons weten via info@stichtingssk.nl.

SSK Narrowcasting - animatie

 

Stap 2: Deel de animatie

Wat houdt het SSK in? En wat is de meerwaarde van het keurmerk voor klanten en medewerkers? De animatie, en regelmatige herhaling hiervan, vertelt hoe uw winkel zich onderscheidt. Deel de video via onder meer uw social media kanalen en op uw website: www.supersupermarkt.nl/animatie.

 

Stap 3: Uw inzet voor een Circulaire Economie uitgelicht

Grijp de Week van de Circulaire Economie aan om uw onderscheidende inzet te tonen! Hieronder treft u enkele voorbeeldteksten die u kunt gebruiken:

Het is de Week van de Circulaire Economie! In onze #SSK supermarkt treft u veel inzamelingsmogelijkheden om waardevol hergebruik mogelijk te maken: van batterijen en lampen, tot frituurvet en textiel. Door afvalscheiding kunnen materialen voor een groot deel hergebruikt worden, dat bespaart nieuwe grondstoffen, energie en geld! #SSK #WeekvandeCE

Het is de Week van de Circulaire Economie! Wist u dat wij in onze #SSK supermarkt de restwarmte die vrijkomt bij het koelen van producten hergebruiken voor verwarming van de winkel? Dit bespaart een hoop energie! #SSK #WeekvandeCE

Gebruik daarbij bijvoorbeeld onderstaande afbeelding. Volg en deel daarnaast de berichten vanaf de SSK kanalen Facebook, Twitter en Instagram.

WvdEC-socialmediaafbeeldingKlik hier voor de download.

 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004