Ziet de e-mailnieuwsbrief er niet goed uit? Bekijk de webversie

E-mailnieuwsbrief header1

SSK nieuwsbrief 49: Campagne bloeddruk meten in samenwerking met de Hartstichting

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_003

Om de bewustwording rondom de risicofactoren van hart- en vaatzieken te vergroten, organiseert de Hartstichting eind mei een grote landelijk campagne. De actie promoot het preventief meten van de bloeddruk, waarbij ook meetpunten door het hele land worden ingericht. In februari dit jaar heeft een pilot plaatsgevonden, waaronder bij SSK'er Jumbo Van Well (zie ook Distrifood en AD). Juist deze locatie, in de supermarkt, bleek zeer succesvol. SSK-collega Van Well kijkt terug op een heel positieve actie.

Daarom organiseren de Stichting SSK en de Hartstichting een grote uitrol van deze campagne, exclusief bij SSK gecertificeerde supermarkten. Doet u ook mee aan deze campagne op 27, 28 en 29 mei?

De Hartstichting en Stichting SSK verzorgen bij uw deelname het meetpakket met daarin de bloeddrukmeter en alle benodigde materialen. Daarnaast ontvangt u een compleet pakket communicatiematerialen voor in uw winkel, online en de lokale media. De opzet van de actie is dat u de bemensing van het meetpunt organiseert. Wanneer het niet mogelijk is de begeleiding van het meetpunt zelf te regelen, dan kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier. De bemensing wordt dan georganiseerd door de Hartstichting.

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_007
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_008
Nog niet aangemeld? U heeft nog twee dagen!

Mis deze onderscheidende campagne niet en meld u uiterlijk morgen, 10 april, aan via het aanmeldformulier op www.vakcentrum.nl/hartstichting of telefonisch via tel. nr. 0348 - 41 97 71.

Al aangemeld?

Leuk dat u meedoet! Heeft u ook al uw deelnamegegevens doorgegeven via het formulier www.vakcentrum.nl/hartstichting? Om alle benodigde materialen en de eventuele bemensing te organiseren, hebben wij uiterlijk 17 april uw deelnamegegevens nodig.

 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_010
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004