Ziet de e-mailnieuwsbrief er niet goed uit? Bekijk de webversie

E-mailnieuwsbrief header1

SSK nieuwsbrief 53: Up-to-date, gebruik de kalender op de nieuwe website!

 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_003
SSK website
Nieuwe website met handige tools exclusief voor SSK ondernemers


We zijn live! Graag presenteren wij u de nieuwe website van het Super Supermarkt Keurmerk. De nieuwe website bevat handige nieuwe tools voor SSK ondernemers. Zo treft u een portal met communicatiematerialen, kunt u zich laten inspireren door portretten van collega-SSK’ers en treft u een overzicht van themadagen waaraan u extra aandacht kunt besteden.

Een deel van de informatie is exclusief voor SSK gecertificeerde ondernemers. U kunt deze pagina's benaderen nadat u bent ingelogd op het Ledennet. Log in met uw relatienummer en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Maak dan gebruik van de ‘Wachtwoord vergeten’-functie. Lukt dit niet, neem contact op met ons op via tel. nr. (0348) 419771 of per e-mail aan ledenadmin@vakcentrum.nl.

Door de vernieuwde website heeft u gemakkelijk toegang tot de voor u beschikbare materialen en u kunt uw klanten, medewerkers en andere stakeholders die meer willen weten over het SSK keurmerk verwijzen naar www.supersupermarkt.nl.

Nieuwsbrief - duurzame data
Themadagen op de SSK contentkalender


Sluit aan bij de actualiteit! Op het SSK portal treft u een overzicht van themadagen die in aankomende weken aandacht krijgen. Van Duurzame Dinsdag en de Wereld Alzheimer Dag, tot Bewuste Visweek en Burendag. U treft tips voor lokale activiteiten en bijbehorende communicatiematerialen, waaronder hapklare content voor social media. Gedurende het jaar wordt de pagina verder aangevuld. Gebruik de data en de beschikbare materialen om uw inzet op deze thema’s zichtbaar te maken.

Mist u communicatiematerialen of heeft u behoefte aan ondersteuning bij het uitdragen van uw keurmerk? Neem contact met ons op via tel. nr. (0348) 419771 of info@stichtingssk.nl

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_007
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_008
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_009
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_010
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004