SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Maison&Objet, 24 t/m 28 maart 2022

Maison & objet logo.jpgAbonnees van Gemengde Branche (die hun abonnementsgeld hebben voldaan) en leden van Vakcentrum kunnen gratis entreekaarten aanvragen voor de Parijse vakbeurs Maison&Objet. De beurs vindt plaats van 24 t/m 28 maart 2022. Een entreekaart kost normaal gesproken circa 70 euro per persoon aan de kassa, dat is dus snel verdiend!

Vraag hieronder uw gratis kaarten aan die alle dagen van de beurs geldig zijn. Er geldt een maximum van vier kaarten per adres. Vervolgens krijgt u uiterlijk een week voorafgaand aan de beurs een e-mail met daarin een code waarmee u op de website van de beurs (www.maison-objet.com) uw gratis badges kunt downloaden. 

Let op: de e-mail kan ook in uw spambox terecht komen.

De actie is exclusief voor abonnees van Gemengde Branche (die hun abonnementsgeld hebben voldaan) en leden van Vakcentrum. Nog geen abonnement? Klik hier.
Klik hier voor het privacybeleid van Stichting Ontwikkeling en Voorlichting Detailhandel.‚Äč

Check voor vertrek de laatste stand van zaken
Vakbeurzen en evenementen in Frankrijk mogen weer georganiseerd worden. Uiteraard met inachtneming van alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Check voor vertrek in elk geval de laatste stand van zaken.
Natuurlijk neemt de beursorganisatie alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om het bezoek aan Maison&Objet zo veilig mogelijk te laten verlopen. Bij het online plaatsen van deze actie voor gratis beurskaarten stond de beurs nog steeds op de rol voor 24 t/m 28 maart 2022. Mocht Maison&Objet toch worden verplaatst, dan berichten wij u daarover uiteraard via onze nieuwsbrieven en/of social media.

30-12-2021