SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Adverteren

Gemengde Branche: een effectief middel om uw doelgroep te bereiken

Doelgroep
Het vakblad 'Gemengde Branche', het digitale 'Gemengde branche | nieuws', deze website en onze social media activiteiten bereiken nagenoeg alle directies, inkopers, medewerkers van detailhandelsbedrijven, groothandelsbedrijven, agenten en opleidings- en beleidsorganisaties in de gemengde branche.

Bovendien ontvangen alle filialen van Blokker het vakblad en kunnen alle detaillisten, die zelf een abonnement hebben, een gratis abonnement op het vakblad 'Gemengde Branche' én het digitale 'Gemengde branche | nieuws' beschikbaar stellen aan een (verkoop)medewerker. Abonnees mogen meederde e-mailadressen opgeven voor het ontvangen van het 'Gemengde Branche | nieuws'.

Mogelijkheden, tarieven en aanleverspecificaties
U kunt adverteren in het vakblad Gemengde Branche, in de digitale nieuwsbrief 'Gemengde Branche | nieuws' en op deze website. Hieronder vindt u een document met daarin alle sluit- en verschijndata, de diverse formaten en tarieven en aanleverspecificaties.

Belangrijke informatie voor adverteerders, zoals mogelijkheden en tarieven

Advies
Onderaan deze pagina staan de contactgegevens van JN/Media Sales. De medewerkers van JN/Media Sales informeren u graag over de mogelijkheden en kunnen u tevens adviseren welke optie voor u het meest interessant is. 

Media voor Vak en Wetenschap (MVW)
SOVD is aangesloten bij de Mediafederatie te Amsterdam afdeling Media voor Vak en Wetenschap (MVW).

English 
Click here for more information.

Deutsch
Klicken Sie hier für alle Möglichkeiten.