SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Maison & Objet afb 2

Acties voor abonnees

Bekijk de huidige acties
Reportage Betsies Kookwinkel Gemengde Branche 5 - 2019

Gemengde Branche

Neem nu een abonnement
ambiente afbeelding

Beurskalender

Bekijk het overzicht van vakbeurzen in de branche

Gemengde Branche

Gemengde Branche is het vakblad voor koken, tafelen, wonen en cadeaus, en besteedt aandacht aan ontwikkelingen in de branche, achtergronden, trends en beurzen. Daarnaast informeert zij ondernemers op sociaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied. Gemengde Branche werkt crossmediaal, dat wil zeggen dat abonnees zowel gedrukte uitgaven als digitale nieuwsbrieven ontvangen. De eerste uitgave van het vakblad verscheen in 1948.

Gemengde Branche is onderdeel van Vakcentrum, voor zelfstandig retailondernemers, zie www.vakcentrum.nl.

De gemengde branche is de (detail)handel in huishoudelijke artikelen, glas, porselein, aardewerk, (luxe-) cadeau- en trendartikelen zoals woonaccessoires, koffie & thee in combinatie met accessoires en foodartikelen in geschenkverpakking, souvenirs, kaarsen, kaarten, posters, lijsten en kunstvoorwerpen (m.u.v. unieke exemplaren).

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de branche? Neem dan nú een abonnement.

Abonnement

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de branche? Neem dan nu een abonnement of proefabonnement op vakblad Gemengde Branche. Een abonnement bestaat uit gedrukte uitgaven en digitale nieuwsbrieven, zodat u als ondernemer altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

Regelmatig hebben we acties voor abonnees, waaronder gratis beurskaarten voor vakbeurzen in de branche. Vaak verdient u met deze acties uw abonnementsgeld al direct terug! Kijk voor een overzicht van beurzen in de branche op onze digitale beurskalender.

VerschijndataGB_04_2022_voorpagina_V2.jpg

- 27 februari 2024
- 9 mei 2024
- 29 augustus 2024
- 14 november 2024

Naast gedrukte uitgaven, ontvangen abonnees minstens tien keer per jaar digitaal 'Gemengde Branche | nieuws'