SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

PW Markets neemt 50% aandeel in Houseyourbrands

18 november 2019

PW Markets, het toonaangevende lifestyle inkoopplatform in Europa, neemt een belang van 50% in Houseyourbrands, de specialist in ontwikkeling en activatie van interieur- en lifestyleconcepten.

PW Markets heeft drie B2B cash & carry inkoopcentra in Nederland - TICA in Aalsmeer, Trends & Trade in Venlo, Fashion Extras eveneens in Venlo - en één in het Belgische Belsele (Van Remoortel Trends & Trade).

Houseyourbrands blijft als zelfstandig bedrijf functioneren, onder aansturing van de huidige directeur Laura Barens. Om een optimale samenwerking met PW Markets te waarborgen, is Martijn Cliteur namens PW Markets toegetreden als bestuurder.

Het samenspel tussen de locaties van PW Markets in combinatie met de aanpak van Houseyourbrands, moet voor een goed commercieel resultaat voor de klanten van Houseyourbrands zorgen. Naast de diensten die PW Markets haar exposanten al aanbiedt - uitpakken, schoonhouden en bijvullen van de stands -, biedt Houseyourbrands hen vanaf nu Standservice Extra. Houseyourbrands werkt dan als een verlengstuk van de exposanten op de PW Markets-locaties. Diensten die in dit verband worden aangeboden zijn styling, visual merchandising, collectionering, klantenservice, actieve verkoop, verkoopondersteuning en verkoopactivatie. Ook zal Houseyourbrands zich focussen op het binnenhalen van nieuwe ‘on-trend’ binnenlandse merken en onderscheidend buitenlands aanbod voor PW Markets.