SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Gratis toegang tot Maison&Objet!

Maison & objet logo.jpgAdvertorial
23 december 2019

De komende editie van Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 17 t/m 21 januari 2020. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs voor interieurdesign en woondecoratie. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie hebben abonnees van Gemengde Branche en leden van brancheorganisatie Vakcentrum wederom gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-).

Maison & Objet.jpg(RE)GENERATION!
Maison&Objet viert in 2020 haar 25ste verjaardag en richt de blik op de toekomst. De beurs wil met name de nieuwste trends in het consumentengedrag van de generaties Y en Z verkennen. Om die reden heeft de beurs zowel in voor- als najaar het thema (Re)Generation gekozen.

De januari-editie wil de behoeften en verwachtingen van een ‘bevlogen generatie’ zichtbaar maken. Die is opgegroeid met de crisissen die de economie, het milieu, onze identiteit en migratie beïnvloeden. De beurs van september richt de schijnwerpers op de wensen van de ‘augmented generation’; een generatie die is opgegroeid met een ‘social media- en internetdieet’. Onder begeleiding van het internationale adviesbureau voor stijl en innovatie NellyRodi, zal Maison&Objet alle elementen die de komende 25 jaar veranderingen zullen veroorzaken, onder de loep nemen.

Maison & Objet sfeer.jpgMOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!
Maison&Objet heeft eveneens een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem hier een kijkje en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates. Natuurlijk kunt u Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Parijs: trendshopstad nº 1!
En bent u in Parijs maak dan van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland, de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs, kunt u een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Bestel uw gratis entreekaarten
Abonnees van Gemengde Branche en leden van brancheorganisatie Vakcentrum hebben gratis toegang tot Maison&Objet. Voorwaarde is dat het abonnements- of lidmaatschapsgeld over 2019 is voldaan. Klik hier om uw gratis entreekaarten te bestellen. Die zijn alle dagen van de beurs geldig. Er geldt een maximum van vier kaarten per adres. Nog geen abonnee? Neem dan een jaarabonnement, dat is goedkoper dan één kaartje! Klik hier voor het aanvragen van een abonnement op Gemengde Branche.

promosalons.pngMeer weten?
Ga voor alle informatie over de beurs naar https://www.maison-objet.com/en. Voor specifieke vragen kunt u ook terecht bij Promosalons (telefoon 020-4620020, netherlands@promosalons.nl).