SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

TrendZ introduceert ‘digitale draagtas’ voor bezoekers

16 december 2019

De vakbeurs TrendZ introduceert op de voorjaarseditie in januari smartbadge technologie. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. Met deze badge kan de bezoeker stands van exposanten scannen waarin hij of zij geïnteresseerd is en graag meer informatie over wil ontvangen.

Trendz.jpgNa afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. “Dit is een unieke tool in beurzenland en is een initiatief van Easyfairs”, zegt Mascha de Bruin namens TrendZ.

De smartbadge dient als een zogeheten ‘digitale draagtas’ voor bezoekers. De Bruin: “Je kan zeggen dat het tillen van zware tassen met brochures en dergelijke verleden tijd is. Bovendien ontvangt de bezoeker na het bezoek een e-mail met een handig overzicht welke stands hij of zij precies bezocht heeft. Verder ontvangt de bezoeker alleen digitale informatie van exposanten waarin hij of zij zelf interesse heeft getoond en krijgt dus zo geen spam binnen.”