SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Spotlight verbreedt aanbod

foto koken en tafelen 1.jpgAdvertorial
27 februari 2020

De vakbeurs Spotlight die op 8 en 9 maart in de Beursfabriek in Nieuwegein plaatsvindt, gaat een nieuwe fase in waarbij het beursaanbod verder wordt verbreed. Zo werd een deal gesloten met de Vereniging Baby en Kleuter Vak, die haar eigen beurs ‘Pink & Blue’ laat opgaan in Spotlight. Daarnaast worden ook voor het eerst sieraden, horloges en luxe lederwaren van het event Out of the Box toegevoegd aan Spotlight én komt een groep ondernemers van FairPlaza uit Culemborg naar de beurs.

Spotlight trakteert de bezoeker op een gevarieerd aanbod aan producten en diensten. Op de begane vindt u de exposanten in de segmenten ‘koken & tafelen’, ‘woonaccessoires & cadeau’, ‘stationery’ en ‘fashionaccessoires, sieraden & horloges’. Op de eerste verdieping presenteren de exposanten met speelgoed en baby- en kinderproducten hun collecties.

FV20190915SL0052.jpgOut of the Box, Pink & Blue, FairPlaza
Vanaf de komende editie worden de segmenten woonaccessoires en stationery verder uitgebreid. Bovendien wordt tijdens deze editie voor het eerst Out of the Box toegevoegd aan Spotlight. Out of the Box is een vakevent voor iedere retailer die sieraden, horloges en luxe lederwaren verkoopt.

Eveneens heeft de Vereniging Baby en Kleuter Vak (VBKV) besloten om zich aan te sluiten bij Spotlight. Samen met de reeds aanwezige speelgoedaanbieders ontstaat zo een compleet aanbod voor de baby-, kleuter- en speelgoedbranche, met meer dan 300 merken. De derde nieuwe groep die de krachten bundelt met Spotlight zijn ondernemers van FairPlaza uit Culemborg. Hun gemeenschappelijke passie is fairtrade en duurzaamheid.

De kracht van het collectief
“Spotlight gaat voor de kracht van het collectief en voor de vakbezoeker is een ‘one stop spot’ met een breed aanbod het meest ideale scenario. Hoe meer aanbieders onder één dak, des te aantrekkelijker het wordt om de beurs te bezoeken”, aldus beursorganisator Jurgen Pietersen.

Gratis parkeren
Spotlight vindt plaats op 8 en 9 maart in de Beursfabriek in Nieuwegein en de beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Gratis entreetickets kunt u hier bestellen. De Beursfabriek is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.