SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Vakbeurzen, gaan ze door of niet?

ambiente afbeelding.png24 juli 2020

Door de onzekerheid rondom Covid-19 is er veel onduidelijkheid welke vakbeurzen in het najaar nu wel en niet doorgaan. Wij zetten de belangrijkste beurzen voor u op een rijtje. Aangezien het Covid-19 virus nog niet 100% weg is, is het uiteraard raadzaam om voor het beursbezoek het actuele nieuws in de gaten te houden.

Spotlight geannuleerd
De vakbeurs Spotlight die op de planning stond voor september, is geannuleerd. De beursorganisatie wilde al in een vroegtijdig stadium duidelijkheid geven aan exposanten en bezoekers en richt zich nu op de organisatie van de beurs in 2021. De voorjaarsbeurs staat op het programma op zondag 7 en maandag 8 maart.

Kind + Jugend geannuleerd
De internationale vakbeurs Kind + Jugend, die plaats zou vinden van 17 tot en met 20 september in Keulen, is toch geannuleerd. Een toenemend aantal exposanten en bezoekers vroeg zich af of het wel verstandig was om nu naar een internationale beurs te reizen. Daarop besloot de organisatie Kind + Jugend te annuleren en te verplaatsen naar volgend jaar: 16 tot en met 19 september 2021.

Spoga+Gafa
Ook die andere, grote internationale vakbeurs van Köln Messe, de Spoga+Gafa gaat dit jaar niet door. Bijzonder is wel dat deze beurs niet een jaar wordt verschoven, maar al in de eerste helft van 2021 zal plaatsvinden: van 30 mei tot en met 1 juni. Die verschuiving van najaar naar de eerste helft van het jaar, heeft een permanent karakter.

Maison&Objet gaat digitaal
De september 2020-editie van Maison&Objet in Parijs is helaas ook afgelast. In plaats van een fysieke beurs biedt de organisatie van 4 t/m 18 september 2020 een digitale beurs aan via haar online platform MOM (Maison&Objet and More). Klik hier.

TrendZ gaat wél door
De vakbeurs Trendz in Gorinchem gaat wel door zoals gepland op 20, 21 en 22 september 2020. Wel zal het een kleinere editie worden. Er worden extra maatregelen genomen om iedereen te beschermen. Ook dienen bezoekers zich vooraf te registeren, maar dat was al van toepassing voor Trendz. Registreren kan via www.trendzvakbeurzen.nl/.

Retailbeurs Utrecht vindt ook plaats
De Retailbeurs van Trade Mart Utrecht, die op het programma staat van 13 tot en met 15 september, vindt plaats zoals gepland. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat u veilig kunt inkopen en neemt Jaarbeurs de nodige coronamaatregelen. Gratis entreekaarten kunt u online bestellen via https://www.trademart.nl/.

Intergift verplaatst naar september
Intergift, de International Gift and Decoration Show die wordt gehouden in Madrid, gaat door maar is verplaatst naar 16 tot 20 september 2020. https://www.ifema.es/en/intergift

ShowUP gaat door. Locatie Den Bosch
Tot slot kunnen we melden dat ShowUP doorgaat op 27 en 28 september. Let er wel op dat u dan naar de Brabanthallen in Den Bosch rijdt en niet naar Vijfhuizen. Daar keert ShowUP volgend jaar wel weer naar terug. Ook voor de beurs in Den Bosch worden extra veiligheidsmaatregelen genomen, waaronder een maximaal bezoekersaantal en ‘timeslots’. Registreren kan via https://www.showup.nl/