SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Retailbeurs Utrecht van 13 t/m 15 september

Advertorial
26-08-2020

Altijd vooroplopen met je assortiment en op de hoogte blijven van de laatste retailontwikkelingen? Van zondag 13 september t/m dinsdag 15 september ontdek je de laatste trends en kun je tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht direct de nieuwste collecties van veel merken inkopen. Zie, voel en proef de nieuwste retailontwikkelingen en laat je inspireren door de het ruime aanbod aan topmerken die zijn vertegenwoordigd. Bij Retailbeurs Utrecht vind je alles wat je nodig hebt om vooruit te lopen op wat jouw klanten vragen.

Trade Mart maart 2020-37

Sign of the times: 50 jaar retail

Kom naar de Retailbeurs Utrecht!

De Retailbeurs Utrecht staat in het teken van een bijzonder jubileum: 50 jaar Trade Mart! “Met de campagne ‘Signs of the times’ duiden we de afgelopen 50 jaar om retailers te inspireren en sales te realiseren. In dit jubileumjaar kijken we terug naar 50 jaar trends, inspiratie, variatie, visie en retailontwikkelingen. We delen verhalen van onze exposanten, waarvan sommigen hier al jarenlang staan. Maar we delen ook verhalen van nieuwe exposanten. Het gaat in de campagne om de prachtige producten die tijdloos zijn. Producten waar je je etalages mee kunt verrijken en een glimlach op het gezicht van je klant kunt toveren”, aldus Sanne van Heteren, brandowner van Trade Mart Utrecht.

Kitchen en dining 730x730.pngKitchen & Dining

Voor de sector gemengde branche is de derde etage van belang. Daar presenteren zich onder de vlag van Kitchen & Dining diverse topmerken van keuken- en kookgerei, serviesgoed en glaswerk, waarbij het accent ligt op het midden tot hogere marktsegment. Naast vertrouwde merken/leveranciers zoals Demeyere, LiveWise, WMF, Första, Kessler, Interhal, La Cucina, Wüsthof, BK, Greenpan, Le Creuset en KP Import, is er een mooi aanbod met nieuwe merken. Nieuw dit jaar zijn: Boska, Bowls and Dishes, TTP Concepts en Smeg. Op www.trademart.nl treft u een compleet merkenoverzicht aan.

Tijdens de Retailbeurs Utrecht vinden op verschillende stands ook demonstraties en proeverijen plaats. U komt toch ook?

Veilig zakendoen? Dat kan!

Los van de handel worden we nog altijd met de gevolgen van Covid-19 geconfronteerd. Daarom neemt Trade Mart extra maatregelen voor de veiligheid van bezoekers en exposanten. De beurs wordt ruim opgezet en alle activiteiten worden georganiseerd volgens het 1,5-meterprotocol. Aan de hand van looproutes en tijdsloten wordt ervoor gezorgd dat het nooit te druk wordt op de beursvloer. Zo kan iedereen op een veilige manier zaken blijven doen. Kijk voor meer informatie hierover op https://trademart.nl/veiligzakendoen/.

Langere openingstijden

Vanwege de tijdsloten zal de beurs deze editie ook eerder én langer geopend zijn:

  • Zondag 13 september van 09.30 – 19.00 uur
  • Maandag 14 september van 09.30 – 19.00 uur
  • Dinsdag 15 september van 09.30 – 17.00 uur

Bestel uw (gratis) entreekaarten vanwege de tijdsloten op tijd via https://trademart.nl/.

IT&M 2.jpg