SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Retailbeurs zit er weer op!

28 september 2020

De Retailbeurs van Trade Mart Utrecht zit er op! Van 13 tot en met 15 september konden winkeliers weer in het Beatrixgebouw terecht om nieuwe producten te spotten en te netwerken met exposanten en collega’s, rekening houdend met de anderhalve meter afstand. Vanwege COVID-19 vond de beurs toch onder bijzondere omstandigheden plaats. Trade Mart had in elk geval volop maatregelen genomen om verspreiding van het virus tegen te gaan, waardoor het nooit te druk werd. Sommige stands bleven desondanks uit voorzorg gesloten.

aftermovie.pngBezoekers kwamen toch met een dubbel gevoel naar Utrecht: enerzijds de zorgen vanwege de coronacrisis, anderzijds werden de afgelopen maanden recordomzetten geboekt. Nederland bakte en kookte dat het een lieve lust was en dus was er weer dringend behoefte aan nieuwe handel. De verwachting is bovendien dat ook in de laatste maanden van het jaar goede verkoopresultaten worden behaald.

De volgende editie van de Retailbeurs Utrechtrademart.pngt vindt plaats van 7 tot en met 9 maart 2021. De eerstvolgende inkoopdagen zijn op 5 oktober en 2 november 2020. Nog even nagenieten? U kunt hier de aftermovie bekijken. www.trademart.nl.