SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Opening flagshipstore Maison Berger Paris

24-03-2021

Maison Berger.jpgDit voorjaar opent de flagshipstore van Maison Berger Paris haar deuren. In het luxe winkelparadijs Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, kan men op een bijzondere locatie terecht voor de gehele collectie en het verhaal van Maison Berger Paris. Na een rigoureuze verbouwing ontstond een flagshipstore die haar weerga niet kent.

Lampe3.jpgLampe1.jpegOp de begane grond word je ondergedompeld in de wereld van Maison Berger Paris. Alle collecties en huisparfums zijn er te zien, te ervaren en te koop. Op de eerste verdieping vind je de Aroma collectie, waarin men kennis kan maken met huisparfums die een positieve invloed hebben op je humeur en emoties. Ga je nog een trap omhoog dan kom je in het museum dat heel smaakvol is ingericht met antieke presentatie kasten waar talrijke historische modellen worden gepresenteerd, inclusief hele oude, limited edition modellen. Deze sfeervolle ruimte biedt ook plaats om even te genieten van een kopje koffie om al het moois op je in te laten werken.

Een bezoek aan deze flagshipstore bied je de gelegenheid om de rijke geschiedenis van al meer dan 120 jaar lucht zuiveren en parfumeren te ervaren. Een bijzondere gelegenheid om kennis te maken met de Franse traditie, know-how en met de rijke parfum composities uit Grasse.

Lampe2.jpegDe Lampe Berger is een exclusief en gepatenteerde diffusiesysteem dat de lucht ongeëvenaard zuivert, reinigt en desgewenst een heerlijk parfum verspreidt. Naast deze Lampe Bergers is ook de complete collectie te zien van de parfumverspreiders, autoparfums, geurkaarsen en mist diffusers.

Bekijk hier het intro filmpje van de flagshipstore.

Vanaf woensdag 3 maart is het mogelijk om op afspraak de flagshipstore van Maison Berger Paris te bezoeken in Westfield Mall of the Netherlands.

De flagshipstore is dagelijks geopend.

Maandag 11.00-18.00
Dinsdag t/m zaterdag 09.30-18.00
Zondag 12.00-17.00

Westfield Mall of the Netherlands
Liguster 202
2262 AC Leidschendam

Meer informatie:

Tel.: 070 - 4062053
info@maison-berger.nl
www.maison-berger.nl