SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Thuis in stijl borrelen met Style de Vie Authentique

24-03-2021

Met de stijlvolle olijfolieschaaltjes van STYLE DE VIE AUTHENTIQUE beleven consumenten het borrelen thuis alsof ze luxe aan het dineren zijn. Deze decoratieve schaaltjes in mat, wit keramiek zijn bedoeld voor het dippen van stukjes brood in een mooie olie. De verschillende niveaus in de schaaltjes kleuren de olie van licht naar donker en vormen zo een prachtige eyecatcher voor op de borreltafel of voor bijvoorbeeld bij de sushi.

Style de Vie Authentique logo-zwart

OlijfDipSchaal2_LR_SF3.jpgWaan je thuis in een restaurant met de producten van STYLE DE VIE AUTHENTIQUE! Met de restaurants nog altijd gesloten, laten steeds meer consumenten eten thuisbezorgen. Niet alleen de gangbare maaltijden als pizza, shoarma en ander fastfood, maar steeds vaker uitgebreider en luxer. Men mist het gevoel van uitgebreid uit eten gaan en wil daarnaast ook de horeca een handje helpen. Door deze trend lijkt ook de vraag naar luxe en betaalbaar tafelgerei te groeien, om zo naast het eten ook een echte restaurantsetting thuis te creëren.

OlijfDipSchaal2_LR_SF7.jpgDe olijfolieschaaltjes zijn beschikbaar in drie verschillende varianten: een grote schaal met een uitsparing in de vorm van een olijfboom, een grote schaal in organische vormen en twee kleine vierkante schaaltjes. Alle producten zijn verpakt in een luxe geschenkverpakking en zijn tevens geschikt voor de vaatwasser.

Kijk op www.styledevie.nl voor alle mogelijkheden en het opvragen van prijzen.