SOVD is bereikbaar op het telefoonnummer 0348 - 41 97 71.

Bestel uw gratis toegangskaarten voor Maison&Objet

Maison & objet logo.jpg22 juli 2021

Het is voor iedereen een bewogen jaar geweest, maar het is tijd voor een nieuw begin. Zo is het mogelijk om Maison&Objet in Parijs weer te bezoeken. Bent u er ook zo aan toe om ‘live’ op een internationale vakbeurs rond te kijken? Speuren naar de laatste trends, ideeën opdoen, inkopen? Noteer dan 9 – 13 september alvast in uw agenda! Door speciale afspraken met de beursorganisatie kunnen wij abonnees van vakblad Gemengde Branche en leden van brancheorganisatie Vakcentrum gratis entreekaarten aanbieden (normaal € 70,-).

Ontdek
Maison&Objet Parijs is uniek in haar soort. Het is in de decoratie- en designsector hét grote najaarsevenement dat actief inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en consumententrends en een bruisende mix van unieke stijlen biedt. Laat u inspireren en motiveren!

Bestel nu uw gratis kaarten!
Abonnees van vakblad Gemengde Branche en leden van brancheorganisatie Vakcentrum kunnen gratis entreekaarten aanvragen om naar Maison&Objet in Parijs te gaan. Normaal kost één entreekaart € 70,-.
Klik hier en vul uw gegevens in. Er geldt een maximum van vier kaarten per adres. Voorwaarde is dat het abonnements- of lidmaatschapsgeld over 2021 is voldaan.

MOM: beleef Maison&Objet het hele jaar door
In de stemming komen? Daarvoor hoeft u niet te wachten tot de beurs plaatsvindt. Maison&Objet biedt namelijk een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates.

Parijs: trendshopstad nº 1
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kunt u een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten?
Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op https://www.maison-objet.com/en. Voor vragen kunt u ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van M&O), telefoon 020-4620020, e-mail netherlands@promosalons.nl.

Check voor vertrek de laatste stand van zaken
Vakbeurzen en evenementen in Frankrijk mogen weer worden georganiseerd. Uiteraard met inachtneming van alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Check voor vertrek in elk geval de laatste stand van zaken.